Lampenpoetsersgras zwart

6 producten

Pennisetum alopecuroides 'Viridescens' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Viridescens' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras 'Viridescens'
Pennisetum alopecuroides 'Black Beauty' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Black Beauty' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras 'Black Beauty'
Pennisetum alopecuroides Black Alvernee - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides Black Alvernee - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Black Alvernee
Pennisetum alopecuroides 'Reborn' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Reborn' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras 'Reborn'
Pennisetum alopecuroides 'Moudry' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Moudry' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Moudry
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Hameln

Wilt u Lampenpoetsersgras in het zwart?

Kiest u voor Lampenpoetsersgras in de tuin? Dan zult u in de meeste gevallen te maken hebben met mooi groen siergras met in de bloeitijd kleine tot grote pluimen in een bepaalde kleur. De kleur is meestal bruin, maar dit kan per variant verschillen. Er zijn ook soorten met witte, grijze of paarse en roze pluimen. Behoorlijk uniek, is Lampenpoetsersgras in het zwart. Nu is zwart niet altijd een kleur die iedereen in de tuin wil. Maar als u van unieke planten houdt, dan hoort hier uiteraard ook een Lampenpoetsersgras in het zwart bij.

Is het mogelijk om Lampenpoetsersgras in het zwart te kopen?

Wilt u Lampenpoetsersgras in het zwart kopen? Dan kan het soms lastig zijn om deze soort te vinden. Toch zijn er enkele soorten die u kunt aanschaffen, zoals Lampenpoetsersgras ´Black Beauty´. Het siergras bestaat uit lange donkergroene bladeren, maar de bloeiaren zijn zwart van kleur. Tijdens de bloeiperiode van juli tot oktober ontstaan er zwarte pluimen en dit is een unieke verschijning. Deze soort wordt gemiddeld 80 centimeter hoog. Een andere unieke zwarte Lampenpoetsersgras is de ´Black Alvernee´. Deze soort bloeit vanaf juli tot oktober en wordt nog hoger, gemiddeld 90 tot 100 centimeter.

Lampenpoetsersgras in het zwart bestellen bij Het Groene Paradijs

U kunt de volstrekt unieke Lampenpoetsersgras in het zwart bestellen in de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben veel soorten van de Lampenpoetsersgras in ons assortiment, waaronder de unieke zwart ´Black Beauty´ en ´Black Alvernee´. Het bestellen gaat snel en gemakkelijk. U rondt uw bestelling af door één van onze betaalmethodes te kiezen. Wij verzorgen vervolgens een snelle levering binnen 1 tot 3 werkdagen. Heeft u extra informatie nodig over onze unieke zwarte Lampenpoetsersgras? Of wilt u meer weten over onze dienstverlening? Dan mag u altijd contact met ons opnemen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag verder met goede adviezen en verzorgingstips.