Portugese Laurierhaag

3 producten

Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier Portugese Laurier 30-60cm
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 60-80cm
actie
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 60-80cm 25 stuks Portugese Laurier Haagplanten met Kluit
349.99 369.99
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm
actie
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm 25 stuks Portugese Laurier Haagplanten met Kluit
469.99 499.99

Wilt u een Portugese laurierhaag kopen?

 Het is mooi om te zien hoeveel mogelijkheden er zijn binnen een tuin. Het aanbod aan verschillende planten en hagen is buitengewoon, zeker als u eens een kijkje neemt in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben namelijk een groot aantal verschillende producten voor u klaarstaan. Wat u ook wilt doen met uw tuin, wij staan klaar om u inspiratie te geven. Wilt u bijvoorbeeld een mooie haag in uw tuin? Denk dan eens aan een Portugese laurierhaag. Dit is een prachtige haag die het in uw tuin zeker mooi kan doen!

De aanschaf van een Portugese laurier haag

Met een mooie haag schept u meer rust in uw tuin. U kunt er voor kiezen om de haag helemaal om uw tuin heen te zetten en zo voor meer privacy te zorgen. Maar u kunt de Portugese laurierhaag natuurlijk ook gebruiken om bijvoorbeeld binnen uw tuin een leuke ruimte te creeren. Wat voor mogelijkheden u ook wilt benutten, wij staan klaar om u daarmee te helpen. We verkopen die mooie Portugese laurier haag namelijk niet alleen maar, we weten ook alles van het planten en plaatsen van een dergelijke haag. Neem dan ook gewoon een keer contact met ons op als u een keer vragen heeft over deze bijzondere haag.

Een Portugese laurierhaag kopen bij Het Groene Paradijs

U bent altijd welkom om een keer in ons assortiment te komen kijken wat wij allemaal voor u klaar hebben staan. Indien u iets vindt wat u mooi vindt, dan stopt u dit eenvoudig in uw winkelmandje. Een Portugese laurierhaag kopen wordt zo natuurlijk wel heel eenvoudig. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst brengen wij de planten of hagen bij u langs. Dit doen wij dan op het tijdstip dat u hier zelf voor heeft gekozen. Zo kunt u er op rekenen dat u die mooie haag binnenkrijgt op het moment dat u ook daadwerkelijk thuis bent.