Prunus lusitanica angustifolia

4 producten

Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier Portugese Laurier 30-60cm
7.17 8.99
Bekijk product
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 60-80cm
actie
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 60-80cm 25 stuks Portugese Laurier Haagplanten met Kluit
349.99 369.99
Bekijk product
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm
actie
25 x Prunus lusitanica Angustifolia - Portugese Laurierhaag 80-100cm 25 stuks Portugese Laurier Haagplanten met Kluit
469.99 499.99
Bekijk product
Prunus lusitanica 'Angustifolia' ST100
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' ST100 Portugese Laurierkers
79.99 89.99
Bekijk product

Een Prunus lusitanica angustifolia bestellen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een bijzondere toevoeging voor uw tuin? Een mooie laurierplant die er het hele jaar door prachtig uit blijft zien? Dan maakt u met de Prunus lusitanica angustifolia een prima keuze. Dit is een prachtige laurier, die ook wel bekend is onder de Nederlandse naam Portugese laurier. Wij hebben in onze webshop een zeer ruim aanbod aan mooie planten voor u klaarstaan. Deze planten halen wij van over de hele wereld bij elkaar om u een zo ruim mogelijk aanbod te kunnen presenteren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht als u bijvoorbeeld tuingereedschap nodig heeft, of als u plantenvoeding wilt bestellen waar al uw planten nog mooier mee worden!

read-more-splitter

Wat is een Prunus lusitanica angustifolia?

Als u op zoek bent naar een lauriersoort die er mooi groen en stijlvol uitziet, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Het is een soort met kleine blaadjes, donkergroen van kleur, die daarbij een hoge dichtheid garandeert. Dit is een haag die er in de winter ook nog mooi groen uit blijft zien. Hierdoor heeft de laurier het hele jaar door een goede dichtheid. Wel zo prettig als u deze Prunus lusitanica angustifolia neerzet om wat extra privacy te waarborgen. Daar komt nog eens bij dat de laurier in de lente voorzien is van mooie witte bloemetjes. Zo is deze Prunus lusitanica angustifolia bestellen een garantie voor een echte schoonheid in uw tuin.

De Prunus lusitanica angustifolia kopen bij Het Groene Paradijs

In onze webshop kunt u eenvoudig de Prunus lusitanica angustifolia kopen om in uw tuin te planten. Wij zorgen er dan snel voor dat uw bestelling voorzichtig wordt ingepakt en naar u toe wordt gestuurd. Meer weten over deze mooie laurier? Neem dan een keer vrijblijvend contact met ons op om uw vragen hierover aan ons te stellen. Uiteraard kunt u dan ook uw vragen aan ons kwijt over de verzorging van deze mooie plant. Wij helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Een Prunus lusitanica angustifolia bestellen bij ons is heel eenvoudig en veilig.