Hydrangea macrophylla

December 2020 en januari 2021 zijn wij gesloten!

Alle bestellingen vanaf 7 december 2020, worden vanaf week 5/6 verzonden. Bestelt u van 7 december t/m 31 januari dan ontvangt u met code WINTER20/21 10% korting op uw bestelling. Wij danken u voor het vertrouwen het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Genieten van een Hydrangea Macrophylla

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in de tuin? Een plant die in meerdere verschillende kleuren te krijgen is? Dan kunnen wij u de Hydrangea Macrophylla van harte aanbevelen. Misschien gaat er bij het horen van deze Latijnse naam niet direct een belletje rinkelen, maar dat komt wel als u de Nederlandse naam van deze plant hoort. We hebben het hier namelijk simpelweg over de hortensia, een van de planten die tot de meest populaire planten ter wereld behoort. Indien u op zoek bent naar een hortensia in een bepaalde kleur, dan kunt u hiervoor gewoon even in het assortiment van Het Groene Paradijs komen kijken.

De Hydrangea Macrophylla kopen

Wilt u een Hydrangea Macrophylla bestellen in een webshop waar u ruim de keuze heeft uit de mooiste planten die er te krijgen zijn? We hebben bij Het Groene Paradijs een zeer ruim aanbod aan planten voor u klaarstaan. Een Hydrangea Macrophylla is een plant die er werkelijk prachtig uitziet en die een zeer kenmerkende vorm heeft. Indien u deze plant in onze webshop bestelt, dan kunt u er op rekenen dat deze snel bij u wordt afgeleverd. Dat niet alleen, we zorgen er daarbij ook nog eens voor dat uw nieuwe plant direct bij de kweker vandaan komt. U kunt hem dan helemaal vers in uw tuin zetten, op de plek waar u hem het beste vindt passen.

Eenvoudig een Hydrangea Macrophylla bestellen

U wilt een Hydrangea Macrophylla kopen bij Het Groene Paradijs? Dan kunt u niet alleen rekenen op de mooiste planten, maar ook op de best mogelijke service. Bij Het Groene Paradijs staan wij altijd klaar om u van dienst te zijn. Zo zorgen wij ervoor dat u de nieuwe plant zo snel mogelijk krijgt afgeleverd. U kunt deze dan direct in uw tuin zetten. U kunt bij ons zelf kiezen wanneer uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Daarbij heeft u bij ons altijd groeigarantie.