Hydrangea paniculata

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hydrangea paniculata Confetti
  Hydrangea paniculata Confetti
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 8,74
 2. Hydrangea paniculata 'Bobo' op Stam
  Hydrangea paniculata 'Bobo' op Stam
  Geen review beschikbaar
  Vanaf € 53,74
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Hydrangea paniculata in uw tuin zetten

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in de tuin? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken bij Het Groene Paradijs. We hebben een zeer ruim assortiment klaarstaan met de mooiste planten die er te krijgen zijn. Zo hebben wij in ons assortiment onder andere de Hydrangea paniculata voor u klaarstaan. De Latijnse naam zal wellicht geen belletje doen rinkelen, maar we hebben het hier over de pluimhortensia. Dit is een iets andere uitvoering van de gewone hortensia, waarbij u er op kunt rekenen dat deze het prachtig gaat doen in uw tuin. We hebben deze fraaie plant in meerdere kleuren in ons assortiment.

Een Hydrangea paniculata kopen

Bij Het Groene Paradijs bent u aan het juiste adres als u de mooiste planten wilt kopen die er te vinden zijn. Neem bijvoorbeeld de Hydrangea paniculata. Deze pluimhortensia is een plant die het in elke tuin goed doet. Kijk gewoon eens in ons assortiment of wij ook die pluimhortensia voor u klaar hebben staan die in uw tuin past. Een Hydrangea paniculata bestellen bij ons is daarna heel eenvoudig. We zorgen ervoor dat de plant naar uw keuze dan snel bij u wordt afgeleverd. Alle tuinplanten in onze webshop worden door ons direct bij de kweker vandaan geleverd en zijn zodoende geheel vers.

Wilt u een Hydrangea paniculata bestellen bij Het Groene Paradijs?

De Hydrangea paniculata is een plant die een lange bloeiperiode heeft. U kunt er zodoende lang van genieten als u deze in uw tuin heeft neergezet. De plant is bij ons daarbij ook nog eens zeer betaalbaar. Net als alle producten in ons assortiment overigens! We geven u graag advies over het verzorgen van de Hydrangea paniculata. Wilt u een Hydrangea paniculata bestellen bij ons? Kijk dan ook eens wat voor prachtigs wij verder nog in onze webshop voor u hebben staan. Populair zijn de Hydrangea Limelight en de Hydrangea Little Lime.