Agapanthus

7 producten

Agapanthus africanus - Afrikaanse Lelie
actie
Agapanthus africanus - Afrikaanse Lelie Afrikaanse Lelie
Agapanthus africanus 'Albus' - Afrikaanse Lelie
actie
Agapanthus africanus 'Albus' - Afrikaanse Lelie Afrikaanse Lelie Albus
Agapanthus 'Twister'
actie
Agapanthus 'Twister' Afrikaanse Lelie of Kaapse Lelie
Agapanthus 'Dr Brouwer' - Afrikaanse Lelie
actie
Agapanthus 'Dr Brouwer' - Afrikaanse Lelie Afrikaanse Lelie Dr Brouwer
16.99 18.99
Agapanthus 'Blue Jeans' Agapanthus 'Blue Jeans' Afrikaanse Lelie of Kaapse Lelie in C3(liter) pot
Niet op voorraad
Agapanthus 'Petite Eskimo'  - Afrikaanse Lelie
actie
Agapanthus 'Petite Eskimo' - Afrikaanse Lelie Afrikaanse Lelie Petite Eskimo of Kaapse Lelie
15.99 17.99
Agapanthus Charlotte - Afrikaanse Lelie
actie
Agapanthus Charlotte - Afrikaanse Lelie Afrikaanse Lelie Charlotte
13.99 15.99

Een Agapanthus bestellen

Bent u op zoek naar een mooie plant voor in de tuin? Een plant met een schitterende kleur waarvan u er op kunt rekenen dat deze het prachtig gaat doen? Dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij bij Het Groene Paradijs allemaal te bieden hebben. We hebben namelijk een groot aantal populaire Afrikaanse Lelie soorten in de aanbieding. Daarnaast bieden wij een zeer ruim assortiment aan tuinplanten, bomen en hagen. Deze leveren wij u allemaal vanuit onze webshop, tegen scherpe prijzen. Zoekt u bijvoorbeeld een Agapanthus? Dan gaat u deze zeker in de door u gewenste uitvoering in ons assortiment terugvinden. 

 

Wilt u een Agapanthus kopen?

Wellicht gaat u bij de naam Agapanthus geen lichtje branden, maar deze plant is beter bekend onder de naam Afrikaanse Lelie. Een schitterende plant met een felle, mooie kleur die u in uw tuin kunt zetten om daar optimaal van te genieten. Als u deze Agapanthus bij ons gaat bestellen, dan krijgt u hier 30 dagen groeigarantie bij. Mocht de plant na die tijd nog niet tot groeien zijn overgegaan, dan zorgen wij ervoor dat u uw geld terugkrijgt. Echter kunt u er op rekenen dat wij planten van de hoogste kwaliteit leveren, zodat deze zeker gaan groeien. Toch bieden wij u deze mooie vaste planten tegen scherpe prijzen aan. Wij kunnen dit doen aangezien wij louter een webshop zijn, zonder showroom. 

Eenvoudig een Agapanthus bestellen

Neem gewoon even een kijkje in onze webshop, die wij zo overzichtelijk mogelijk voor u hebben ingericht. Zo weet u straks zeker dat u snel en duidelijk de informatie vindt over de plant die u het mooiste vindt. Een Agapanthus kopen? Dan zorgen wij ervoor dat deze na het afronden van uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Geen zorgen of de plant netjes aankomt, wij zorgen er altijd voor dat elke bestelling met de grootst mogelijke zorg wordt behandeld. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een van de planten die wij in ons assortiment voor u klaar hebben staan.