Echinacea purpurea

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een Echinacea purpurea in uw tuin

Wilt u een mooie, kleurrijke plant aan uw tuin toevoegen? We raden u dan aan om eens de Echinacea Purpurea te overwegen. Dit is een plant die er niet alleen maar prachtig uitziet, maar die daarbij ook nog eens lange tijd mee kan gaan, mits deze goed verzorgd wordt. U kunt deze Echinacea Purpurea eenvoudig kopen bij Het Groene Paradijs. In onze webshop vindt u een groot aantal prachtige planten bij elkaar, die wij tegen scherpe prijzen aan u aanbieden. We zorgen er daarbij voor dat de planten snel en veilig bij u worden afgeleverd. U kunt deze eventueel ook bij ons postadres op komen halen.

Wilt u een Echinacea Purpurea bestellen?

Bij Het Groene Paradijs zijn we gek op alles wat groeit en bloeit. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment als u op zoek bent naar een prachtige plant die het goed doet in uw tuin. We leveren daarbij niet alleen maar de plant, maar geven u ook advies over het planten hiervan, alsmede het onderhoud. Daarbij verkopen we ook nog producten voor de verzorging van de planten. Ook op dit gebied geven wij u graag advies over de producten die u hier het beste bij kunt gebruiken. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met alle vragen die u maar heeft.

De Echinacea Purpurea kopen bij Het Groene Paradijs

In onze webshop vindt u een echte liefde voor planten. We hebben dan ook een groot aantal verschillende planten, bomen, struiken en grassen in ons assortiment voor u klaarstaan. Wij houden ons louter bezig met de verkoop van planten, we hebben zodoende geen showroom waar u deze kunt komen bekijken. Dat heeft als voordeel dan wel weer dat wij onze kosten lager kunnen houden, wat u dan weer terugziet in de verkoopprijs van de planten.