Astilbe

7 producten

Astilbe thunbergii 'Straussenfeder' - Spirea
actie
Astilbe thunbergii 'Straussenfeder' - Spirea Spirea
Astilbe arendsii 'Astary Rose Shades'
actie
Astilbe arendsii 'Astary Rose Shades' Roze Pluimspirea
Niet op voorraad 4.29
Astilbe japonica 'Deutschland' - Pluimspirea
actie
Astilbe japonica 'Deutschland' - Pluimspirea Witte Pluimspirea Deutschland
Astilbe Rheinland - Spirea
actie
Astilbe Rheinland - Spirea Spirea Rheinland
Astilbe chinensis Pumila - Pluimspirea
actie
Astilbe chinensis Pumila - Pluimspirea Chinese Pluimspirea Pumila
Astilbe Astary White
actie
Astilbe Astary White Spirea
Astilbe Fanal - Spirea
actie
Astilbe Fanal - Spirea Spirea Fanal

Versier uw tuin met een vrolijke Astilbe

De Astilbe is een plant die zeer populair is als tuinplant. Het spreek dan ook bijna vanzelf dat u Astilbes in uw tuin moet planten. Deze planten zijn dan ook zeer herkenbaar door de bloemetjes die gezamenlijk als een grote pluim rechtop staan. Van oorsprong is de Astilbe een Japanse plant, maar is ook wereldwijd erg populair geworden. Er werd veel geëxperimenteerd met diverse kruisingen, waardoor er veel verschillende soorten Astilbes bestaan. De soorten Astilbes die veel in Nederland en België voorkomen zijn allen winterhard. U kunt ze dus het gehele jaar buiten laten staan, maar tijdens de winter verliest de plant wel zijn blad.

Welke kleur Astilbe kopen?

Bij een Astilbe kopen, heeft u keuze uit verschillende types. De meeste soorten lijken erg op elkaar, maar het grootste verschil zit hem in de kleur van de bloemen en de grootte van de plant zelf. De Astilbe Fanal is een plant die ongeveer 50 centimeter hoog wordt en een prachtige rode kleur heeft. Het is een mooie plant als u wat kleur aan de tuin wilt toevoegen. Een typische Chinees/Koreaanse Astilbe, is de Astilbe chinensis Pumila. Ook deze plant zorgt met lila of roze bloemen voor een fleurige tuin. Deze plant wordt overigens maximaal 30 centimeter en is goed als bodembedekker te gebruiken. Wilt u het bij stijlvol wit houden? Kies dan de Astilbe Astary White. Deze plant zal het overigens ook goed in tuinen doen die weinig zonlicht vangen of als u op een schaduwrijke plaats toch van planten wilt genieten.

Uw Astilbe bestellen bij Het Groene Paradijs

Lijken Astilbes ook wel iets voor bij u in de tuin? U kunt uw Astilbe bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij hebben diverse soorten Astilbes in ons assortiment, zodat u voldoende keuze heeft uit diverse soorten kleuren. Een Astilbe bestellen gaat in onze webshop heel gemakkelijk. U zoekt het type Astilbe uit en plaats deze in het winkelkarretje. U heeft dan al heel snel uw Astilbes in huis en geniet u van een prachtige bloemenpracht in uw tuin.