Glansmispel Red Robin

3 producten

Photinia fraseri 'Red Robin' - Glansmispel
actie
Photinia fraseri 'Red Robin' - Glansmispel Glansmispel 'Red Robin'
Photinia Fraseri 'Little Red Robin' - Glansmispel
actie
Photinia Fraseri 'Little Red Robin' - Glansmispel Glansmispel Little Red Robin
Photinia fraseri 'Red Robin' op Stam - Glansmispel
actie
Photinia fraseri 'Red Robin' op Stam - Glansmispel Glansmispel Red Robin op Stam
59.99 69.99

Een glansmispel Red Robin online kopen ? 

U wilt in uw tuin een haag neerzetten, maar wilt hiervoor een plant gebruiken die niet alleen maar groen is? Bij Het Groene Paradijs heeft u hier dan meerdere opties voor. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een glansmispel Red Robin online kopen. Dit is een prachtige plant die perfect geschikt is om in een haag te gebruiken. En de naam zegt het al, deze haagplant brengt een mooie, rode kleur naar uw tuin toe. Een ideale plant die zorgt voor dat extra beetje kleur in uw tuin. De glansmispel Red Robin is daarbij ook goed solitair neer te zetten. Ook dan ziet deze plant er prachtig uit.

Wilt u een glansmispel Red Robin online kopen ?

Als u een glansmispel Red Robin wilt kopen in een webshop waar een echte passie aanwezig is voor alles wat groeit en bloeit, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben namelijk deze prachtige haagplant volop in het assortiment voor u klaarstaan. De plant doet het goed in elke tuin. Daarbij is het mooie aan deze plant dat hij het hele jaar door zonder problemen gesnoeid kan worden. Als de jonge twijgjes aan gaan groeien komt de rode kleur tevoorschijn. Dit zorgt voor een prachtig schouwspel in uw tuin. Meer weten hierover? U kunt altijd even contact met ons opnemen om uw vragen over onze haagplanten te stellen.

De keuze voor een glansmispel Red Robin

Als u een haagplant in uw tuin wilt hebben staan die er echt uniek uitziet, dan is een glansmispel Red Robin online kopen een prima keuze. We raden u dan ook aan om zeker eens onze uitgebreide informatie over deze plant door te nemen. Bij Het Groene Paradijs leveren wij al onze planten vers bij de kweker vandaan. U krijgt hier ook nog groeigarantie bij, zodat u zeker weet dat u een haagplant in huis haalt die het prachtig gaat doen. We zorgen er daarbij voor dat uw plant snel bij u wordt afgeleverd, zodat deze meteen kan beginnen met uw tuin te verfraaien!