Siergras soorten

27 producten

Deschampsia cespitosa 'Tardiflora' - Ruwe Smele
actie
Deschampsia cespitosa 'Tardiflora' - Ruwe Smele Ruwe Smele
Deschampsia cespitosa 'Bronzeschleier' - Ruwe Smele
actie
Deschampsia cespitosa 'Bronzeschleier' - Ruwe Smele Ruwe Smele
Muhlenbergia capillaris - Muhlenbergia
actie
Muhlenbergia capillaris - Muhlenbergia Muhlenbergia

De mooiste siergras soorten bij elkaar

Bent u op zoek naar het mooiste siergras dat er te vinden is? Prachtige soorten siergras die er schitterend uitzien, maar die daarbij ook heel sterk zijn? Gras waarvan u er zeker van kunt zijn dat het wel een aantal jaartjes mee kan gaan? Dan raden wij u aan om gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben namelijk in onze webshop een groot aantal verschillende tuinplanten voor u klaarstaan. Wilt u hier meer over weten, dan raden wij u aan om gewoon even op uw gemak een kijkje te nemen op de site. Hier kunt u dan inspiratie opdoen voor welke soort gras er het beste in uw past.

Siergras soorten kopen

Siergrassen zijn een mooie aanvulling van uw tuin. U kunt er bij het planten van siergras op rekenen dat dit een soort beplanting is voor uw tuin die wel tegen een stootje kan. Siergras kan heel wat verschillende weersomstandigheden aan. Maak u hier dan ook geen zorgen over. We raden u daarbij aan om eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment om te zien wat voor soorten siergras wij allemaal hebben. Er zijn heel wat verschillende soorten te vinden, die niet alleen vele verschillende vormen hebben, maar ook verschillende kleuren. Er is vast wel een soort te vinden die in uw tuin past! Siergras soorten bestellen is bij ons dan heel eenvoudig.

Wilt u siergras soorten kopen bij ons?

Siergras soorten bestellen doet u bij ons snel en veilig. Neem dan ook gewoon even een kijkje in ons assortiment als u er zeker van wilt zijn dat u siergras in huis haalt dat er mooi uitziet. U kunt hiervoor altijd even een kijkje nemen bij de informatie op onze website. We hebben bij alle siergras soorten uitgebreide informatie voor u klaarstaan, alsmede mooie, duidelijke foto's. Zo hebben we allerlei wintergroene siergrassen en laagblijvende siergrassen. Toch nog vragen? Geen probleem, neem hier even contact over op met ons en wij laten u weten wat er allemaal mogelijk is met die mooie soorten siergras die wij verkopen.

Wat zijn onze favorieten soorten siergras?

Smaken verschillen natuurlijk dus iedereen zal zo zijn of haar eigen voorkeur hebben voor bepaalde soorten siergras. Door de jarenlange ervaring in het online verkopen van allerlei soorten siergras, durven wij wel te stellen dat wij deskundig advies kunnen geven over welke siergrassen er de afgelopen jaren het meeste verkocht zijn. Hier volgt onze top 5 van meest verkochte online siergrassen :

1. Lampenpoetsersgras : beter bekend als de pennisetum is in verschillen hoogtes verkrijgbaar en is een snelgroeiend, oersterk siergras. Bekend van het in najaar bloeiende, borstelachtige bloemen.

2. Zwenkgras : met de latijnse naam Festuca, is een laagblijvende, wintergroene tuinplant die vaak in grotere groepen wordt aangeplant in borders of plantvakken.

3. Leliegras : ofwel de Liriope is een laagblijvend, wintergroen siergras die populair is door zijn prachtige bloemen die veel lijken op blauwe druifjes.

4. Japans Bloedgras : Imperata Red Baron is een uniek siergras welke met ondergrondse uitlopers en bodembedekkend tapijt vormt in de tuin. Is geliefd vanwege zijn langwerpige roodgroene blad.

5. Pampasgras : De imposante Cortaderia is erg in trek de laatste jaren. Door zijn omvang en prachtige vedervormige bloemen is dit een echte blikvanger in iedere tuin.