Blauwe phlox

3 producten

Phlox subulata 'Emerald Cushion Blue' - Kruipphlox
actie
Phlox subulata 'Emerald Cushion Blue' - Kruipphlox Kruipphlox of Kruipende Vlambloem
2.22 3.99
Bekijk product
Phlox subulata 'Fabulous Blue Violet' - Kruipphlox
actie
Phlox subulata 'Fabulous Blue Violet' - Kruipphlox Kruipphlox of Kruipende Vlambloem
Niet op voorraad 3.99
Bekijk product
Phlox paniculata 'Flame Blue' - Vlambloem
actie
Phlox paniculata 'Flame Blue' - Vlambloem Vlambloem of Hoge Phlox
4.99 6.99
Bekijk product

Is er ook een blauwe Phlox verkrijgbaar?

Wanneer u kiest voor een Phlox in de tuin, dan kiest u meestal voor een bodembedekker. De meeste varianten van de Phlox zijn maar klein en kunnen hierdoor uitstekend kale plekken in de tuin bedekken. Doordat er kleine bloemetjes ontstaan tijdens de bloeiperiode, geniet u van prachtige kleuren in de tuin. Welke kleuren u wilt, is afhankelijk van de keuze voor een bepaalde soort Phlox. Vooral paars, roze en lila en wit zijn veelvoorkomende kleuren. Wilt u eens een andere kleur? Het is ook mogelijk om te kiezen voor een blauwe Phlox. Er zijn niet veel varianten die blauwe bloemetjes hebben, maar bij Het Groene Paradijs vindt u deze soorten toch.

read-more-splitter

Welke soort blauwe Phlox kopen?

Wilt u specifiek een blauwe Phlox kopen? Dan komen er een paar varianten in aanmerking. Deze soorten geven tijdens de bloeiperiode blauwe bloemen. Bijvoorbeeld de Phlox paniculata ´Flame Blue´. Deze opvallende Phlox behaalt een maximale hoogte van 90 centimeter en is met de prachtige blauwe bloemen zeker een opvallende verschijning in uw tuin. Bovendien heeft deze soort een lange bloeitijd, vanaf juni tot september. Een andere blauwe Phlox, is de Phlox subulata ´Fabulous Blue Violet´. Dit is een lage soort die maximaal 20 centimeter hoog wordt en bloeit van april tot juni. De bloemetjes met vijf bloemblaadjes hebben een diepblauwe kleur.

Een blauwe Phlox bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u eens een keer een andere kleur in de tuin? U kunt een blauw Phlox bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij zijn een online paradijs voor liefhebbers van planten, bloemen en struiken. Hier heeft u een grote keuze uit de vele soorten van de Phlox. Wij hebben ook een blauwe Phlox in ons assortiment, die wij graag naar u verzenden. Welke soort van de blauwe Phlox u ook bestelt, wij zorgen dat deze stevig verpakt bij u arriveert. Bovendien staat onze klantenservice altijd voor u klaar als u vragen heeft over de verzorging van de blauw Phlox.