Tegen Onkruid en Mos

4 producten

Luxan Patio 1000ml
actie
Luxan Patio 1000ml Middel tegen Onkruid, Mos en Algen
38.99 39.99
Luxan Patio 500ml
actie
Luxan Patio 500ml Middel tegen Onkruid Mos en Algen
23.99 24.99
Luxan Greenfix Zero 250ml
actie
Luxan Greenfix Zero 250ml Glyfosaatvrij onkruidbestrijdingsmiddel
21.99 24.99
Luxan Genoxone ZX 100 ml
actie
Luxan Genoxone ZX 100 ml Tegen hardnekkige Onkruiden
21.39 23.99

Goedkope onkruidverdelging koopt u bij het Groene Paradijs

U kunt bij ons goede onkruidverdelging aanschaffen om uw tuin onkruidvrij te houden. Niets is immers zo hinderlijk als onkruid dat keer op keer uw tuin of gazon ontsiert. Het Groene Paradijs verkoopt Genoxone ZX en Primstar van Luxan die u voordelig in onze webshop kunt bestellen.

Onkruidverdelging met Luxan

Onkruid verdelgen vraagt om een sterk middel dat onkruid verwijdert zonder schadelijk te zijn voor uw sierplanten. Met Genoxone ZX bestrijdt u eenvoudig diverse soorten onkruid, brandnetels, distels, zevenblad en heermoes. U spuit de onkruidverdelger rechtstreeks op het onkruid. Het is wel van belang dat het onkruid voldoende ontwikkeld is om de vloeistof op te kunnen nemen, u gebruikt dit middel dan ook het beste wanneer het onkruid veel blad heeft. Heeft u meer last van onkruid zoals kleefkruid, kamille, boterbloem en paardenbloem? Dan is Primstar van Luxan een effectief bestrijdingsmiddel.

Gebruik Luxan zorgvuldig volgens de voorschriften

De producten van Luxan helpen u zelfs het meest hardnekkige onkruid te bestrijden. Producten die onkruid tegen gaan, bevatten echter ook voor de mens gevaarlijke stoffen. Lees daarom goed de gebruiksaanwijzing voordat u met het product aan de slag gaat. Bent u niet zeker van het gebruik van het product? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over het gebruik van de producten van Luxan zodat u veilig onkruid kunt bestrijden en u en uw planten geen schade ondervinden.

Onkruidverdelging online bestellen

U kunt de producten van Luxan eenvoudig bestellen in onze webshop. Wij zorgen er binnen een paar werkdagen voor dat uw bestelling bij u thuis wordt afgeleverd. Wilt u de bestelling liever afhalen? Ook dat is mogelijk. U kunt deze optie aanvinken tijdens het bestelproces. Wij sturen u een bericht zodra uw bestelling voor u klaar staat bij ons bedrijf in Gilze.