Handschoenen

5 producten

Handschoen Oxxa X-Grip Handschoen Oxxa X-Grip Oxxa X-Grip 51-000
9.99
Bekijk product
Handschoen Oxxa X-Grip thermo Handschoen Oxxa X-Grip thermo Oxxa X-Grip thermo 51-850
Niet op voorraad
Bekijk product
Handschoen Oxxa X-Touch zwart Handschoen Oxxa X-Touch zwart Oxxa X-Touch 51-110
8.99
Bekijk product
Handschoen Schapenleder Handschoen Schapenleder Schaapslederen Werkhandschoen
17.99
Bekijk product
Handschoen PU FLEX Handschoen PU FLEX Werkhandschoenen Zwart
6.99
Bekijk product

Werk schoon en veilig in de tuin met handschoenen

Wroeten in de aarde, het snoeien van planten met scherpe takken of doornen, het zijn klussen die erbij horen als u in de tuin werkt. Maar dit is niet altijd prettig als u dit met blote handen doet. U zult vast niet bang zijn om uw handen vuil te maken, maar het gaat niet alleen om vuile handen. Het gaat ook om veilig werken. Wanneer u geen handschoenen draagt, dan loopt u al snel een risico om gewond te raken aan uw handen. Het is daarom altijd raadzaam, om tijdens het werken in de tuin handschoenen te dragen.

Welke tuinhandschoenen kopen?

Wilt u tuinhandschoenen kopen, dan zijn er verschillende soorten om uit te kiezen. Tuinhandschoenen zitten lang niet altijd even prettig, dus het is belangrijk om tuinhandschoenen te kopen die comfortabel zitten en waarmee uw vingers vrij zijn om goed te bewegen. Zo kunt u uw gereedschap namelijk goed vastpakken. Het materiaal waaruit tuinhandschoenen bestaat is erg belangrijk. Dit bepaalt namelijk mede hoe comfortabel de handschoenen zitten. Vooral als er antislip op de handschoenen aanwezig is, is dit een pluspunt, want hiermee kunt u tuingereedschap veel beter vasthouden. De meeste soorten tuinhandschoenen zijn gemaakt van leder of latex. Beide stoffen hebben zo hun eigenschappen en voordelen en nadelen. Zo is leder sterk materiaal dat zeer duurzaam is en latex zit erg comfortabel rondom uw vingers.

Uw tuinhandschoenen bestellen bij Het Groene Paradijs

Werkt u veel in de tuin? Dan heeft u waarschijnlijk ook tuinhandschoenen nodig. Tuinhandschoenen bestellen kan gemakkelijk in de webshop van Het Groene Paradijs. U kunt de handschoenen gemakkelijk mee bestellen met planten, struiken of tuingereedschap. U kunt ze nadat ze zijn geleverd, direct gebruiken om uw nieuwe planten te poten of om uw struiken te snoeien. U heeft bij ons keuze uit verschillende soorten comfortabele tuinhandschoenen en in modieuze kleuren.