Tuingereedschap

5 producten

Fijnsproeier 1 Liter Fijnsproeier 1 Liter Fijnsproeier 1 Liter sproeier
Drukspuit 1 Liter Drukspuit 1 Liter Drukspuit 1 Liter
Gieter 10 Liter Gieter 10 Liter Gieter 10 Liter
Gieter 5 Liter Gieter 5 Liter Gieter 5 Liter
DCM Tuinzak 170 liter DCM Tuinzak 170 liter Tuinzak voor Bladeren en Tuinafval

Zonder goed tuingereedschap kunt u niet

Als u veelvuldig in de tuin aan het werk bent, dan is goed tuingereedschap onontbeerlijk. Zonder tuingereedschap kunt u niet snoeien, uw nieuwe planten en struiken goed in de grond planten of de heg van een strak uiterlijk voorzien. Welke soort tuingereedschap u nodig heeft, is vooral afhankelijk van wat uw plannen met de tuin zijn en ook welk soort tuin u heeft. Met bijvoorbeeld veel planten, struiken en hagen die regelmatig gesnoeid moeten worden, heeft u behoefte aan goede snoeischaren en heggenscharen. Hiermee kunt u relatief gemakkelijk de takken op maat knippen en uitgebloeide bloemen verwijderen.

Welke tuingereedschap kopen?

Een heggenschaar of snoeischaar heeft u dus absoluut nodig als u veel moet snoeien in de tuin. Maar u kunt nog diverse andere soorten tuingereedschap kopen. Ook het schoonhouden van de tuin valt onder tuinonderhoud. Denk hierbij aan het schoonvegen van het terras. Hiervoor heeft u een goede terrasbezem nodig. Ergert u zich aan de bladeren die voortdurend op uw goed onderhouden gazon vallen? Dan kunt u niet zonder een goede bladhark. Een goede bladhark zal uw gazon niet beschadigen en toch kunt u gemakkelijk al het blad van uw gazon krijgen. Een plantautomaat is een zeer handig hulpmiddel bij het planten van uw kleinere planten. Hiermee maakt u gemakkelijk een gat in de grond, zonder dat u hiervoor een schop hoeft te gebruiken of uw handen vuil hoeft te maken. Een dergelijk model is ook verkrijgbaar als bollenplanter.

Bij het Groene Paradijs uw tuingereedschap bestellen

Bent u een echte tuinhobbyist? Goed tuingereedschap is dan zeker nodig om uw tuin te onderhouden. Of dit nu een terrasbezem is of een heggenschaar, in de tuin moet u verschillende werkzaamheden uitvoeren. Om niet voor ieder stuk gereedschap de deur uit te moeten, is het mogelijk om bij Het Groene Paradijs online uw Tuingereedschap te bestellen. In onze webshop maakt u de keuze uit het tuingereedschap dat u nodig heeft en wij zorgen voor een correcte thuislevering binnen vijf dagen.