Pachysandra

4 producten

Pachysandra terminalis 'Green Carpet' - Schaduwkruid
actie
Pachysandra terminalis 'Green Carpet' - Schaduwkruid Schaduwkruid of Dikkemanskruid
Pachysandra terminalis - Schaduwkruid
actie
Pachysandra terminalis - Schaduwkruid Schaduwkruid of Dikkemanskruid
Pachysandra terminalis 'Green Sheen' - Schaduwkruid
actie
Pachysandra terminalis 'Green Sheen' - Schaduwkruid Schaduwkruid of Dikkemanskruid
Pachysandra terminalis 'Variegata' - Schaduwkruid
actie
Pachysandra terminalis 'Variegata' - Schaduwkruid Schaduwkruid of Dikkemanskruid
Niet op voorraad 4.99

Een Pachysandra voor in de tuin

Bent u op zoek naar een mooie bodembedekker die er het hele jaar door groen uit blijft zien? Dan raden wij u aan om eens te komen kijken in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment namelijk een groot aantal verschillende soorten bodembedekkers staan. Dit zijn planten die de grond van uw tuin een mooi, groen aanzien geven, waarbij er meestal ook bloemetjes te zien zijn. Dat is bijvoorbeeld ook het geval met de Pachysandra. Dit is een plant die er altijd mooi groen bijstaat, maar die daarnaast ook nog eens witte bloempjes krijgt. Een prachtige bodembedekker zodoende.

De Pachysandra kopen bij Het Groene Paradijs

De Pachysandra is ook wel bekend onder de Nederlandse naam Schaduwkruid. De naam zegt het eigenlijk al een beetje, deze plant gedijt ook als hij niet de hele dag in de zon staat. Sterker nog, de plant vindt het wel prima in de schaduw en kan hier dan ook met een gerust hart geplant worden. Dit is een bodembedekker die nooit heel hoog wordt. Het is ook goed de plant bij te snoeien als hij wel meer de lucht inschiet, aangezien dat beter is voor het Schaduwkruid. De Pachysandra bestellen bij Het Groene Paradijs is heel eenvoudig. In onze overzichtelijke webshop hebben we dit zo simpel mogelijk gemaakt voor u.

Eenvoudig Pachysandra bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een mooie vaste plant voor in de tuin, die prima te gebruiken is als bodembedekker, dan is een Pachysandra kopen een goede keuze. Als u de Pachysandra bij ons bestelt, dan zorgen wij ervoor dat de plant zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Dit doen wij altijd direct bij de kweker vandaan. Zo kunt u er zeker van zijn dat de plant helemaal vers is en dat deze gelijk in uw tuin neergezet kan worden.