Haag kwekerij

7 producten

Fagus sylvatica - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica - Beukenhaag Groene Beukenhaag 40-80cm
3.77 4.99
Bekijk product
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag
actie
Fagus sylvatica 'Atropunicea' - Beukenhaag Rode Beukenhaag 40-80cm
8.88 9.99
Bekijk product
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag
actie
Ligustrum vulgare - Ligusterhaag Ligusterhaag
7.19 7.99
Bekijk product
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag
actie
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag Laurierkers of Laurierhaag
5.55 6.99
Bekijk product
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier
actie
Prunus lusitanica 'Angustifolia' - Portugese Laurier Portugese Laurier 30-60cm
7.17 8.99
Bekijk product
Crataegus monogyna - Meidoorn
actie
Crataegus monogyna - Meidoorn Meidoornhaag
7.19 7.99
Bekijk product
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn Vuurdoorn Red Column
7.77 9.99
Bekijk product

De mooiste haagplanten bij onze haag kwekerij

Bij Het Groene Paradijs vindt u de mooiste haagplanten die er te krijgen zijn. Dit komt, doordat wij een eigen haag kwekerij hebben waar met de grootst mogelijke zorg met alle planten wordt omgegaan. We leveren bij onze kwekerij voor haagplanten al onze producten tegen de scherpste prijzen. Dit onder andere doordat wij onze producten niet in een showroom verkopen, maar louter online. Dit scheelt ons in de kosten, wat we dan weer kunnen doorberekenen aan onze klanten. Bij Het Groene Paradijs hebben we een echte passie voor alles wat maar met planten te maken heeft. Dit hopen we ook over te dragen aan u als klant.

read-more-splitter

Een bestelling maken bij onze haagplanten kwekerij

Als u op zoek bent naar haagplanten, dan bent u nu bij de specialist voor Nederland aangekomen. We hebben een zeer ruim assortiment aan verschillende haagplanten voor u klaarstaan. . We raden u dan ook aan om eens in ons assortiment te komen kijken om hier te zien in welke verschillende uitvoeringen wij de haagplanten allemaal voor u klaar hebben staan. De haag is bij uitstek een plant die het in elke tuin goed doet. Ook in een kleine tuin is een haag op zijn plek. Bedenk wel goed van tevoren waar u de haag neer wilt zetten. Als deze eenmaal staat hoeft u uzelf er geen zorgen om te maken of u hier veel onderhoud aan heeft. Dit valt namelijk enorm mee. Met een beetje liefde en aandacht heeft u straks een prachtige haag in uw tuin staan!

Meer weten over onze kwekerij voor haagplanten?

Neem er rustig eens de tijd voor om ons assortiment een keer door te nemen. Als u bij onze kwekerij haagplanten gaat bestellen, dan mag u er op rekenen dat deze helemaal vers bij u worden afgeleverd. Alles komt namelijk meteen bij onze kwekerij vandaan. Kies hierbij het moment waarop u wilt dat uw nieuwe planten bij u worden afgeleverd. U kunt er voor kiezen om dit zo snel mogelijk te laten doen, maar u kunt ook kiezen om dit op een ander tijdstip te laten gebeuren. Kies dan gewoon een moment waarvan u zeker bent dat u daadwerkelijk thuis bent om uw nieuwe planten in ontvangst te nemen.