Online struiken

December 2020 en januari 2021 zijn wij gesloten!

Alle bestellingen vanaf 7 december 2020, worden vanaf week 5/6 verzonden. Bestelt u van 7 december t/m 31 januari dan ontvangt u met code WINTER20/21 10% korting op uw bestelling. Wij danken u voor het vertrouwen het afgelopen jaar en wensen u fijne feestdagen en een gezond 2021.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eenvoudig online struiken kopen

Heeft u het idee gekregen om struiken in uw tuin te zetten? Er is een enorme variatie aan struiken te vinden, voor elke tuin wel iets dat er helemaal bij past. U vindt de mooiste struiken terug in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben een zeer ruim aanbod aan struiken voor u bij elkaar staan, waarbij u er altijd zeker van kunt zijn dat u struiken gaat vinden die u mooi vindt. Neem dan ook even op uw gemak de tijd om te bekijken welke verschillende struiken wij allemaal verkopen. Dit zijn struiken die wij zelf gekweekt hebben, zodat wij u kunnen garanderen dat u planten van de hoogste kwaliteit in huis haalt.

De mooiste struiken online

Het is helemaal niet nodig om de deur uit te gaan en naar een tuincentrum te rijden als u een mooie struik voor in de tuin wilt kopen. Het Groene Paradijs heeft het gehele assortiment overzichtelijk bij elkaar staan op de website. We hebben ook geen showroom waar u de struiken kunt komen bekijken. Voordeel hiervan is dat wij lagere kosten hebben en zodoende onze struiken, maar ook alle andere planten, tegen scherpere prijzen aan kunnen bieden. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen. Wij beantwoorden deze graag voor u, zodat u precies weet wat voor struiken u online in huis haalt.

 

Wilt u online struiken kopen?

Bij Het Groene Paradijs hebben wij het kopen van online struiken zo eenvoudig mogelijk gemaakt. We zorgen er graag voor dat uw bestelling snel is gemaakt en dat u deze struiken ook zo snel mogelijk in huis heeft. U heeft hierbij altijd de keuze voor wanneer u de struiken door ons geleverd krijgt. Kies hiervoor een moment dat u zeker weet dat u thuis bent, zodat u niet nog langer op uw nieuwe struiken hoeft te wachten.