Planten online bestellen

Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Planten online bestellen en toch vers!

Online planten bestellen is nooit zo makkelijk geweest. U kent het vast wel u bent op zoek naar een plant maar de winkels zijn al dicht, bij ons kunt u planten online kopen, 24 uur per dag. Door planten online te bestellen bespaart u tijd en veel moeite. Wij verzorgen de planten met liefde en deze komen rechtstreeks van onze kwekerij wanneer ze bij u netjes thuis bezorgd worden. Daarnaast bestaat ook de kans dat u naar een tuincentrum bent geweest en er bij het instappen van de auto achter komt dat de plant toch niet zo goed in uw auto past of dat er onderweg toch iets van de plant kapot gaat. Bij ons komt dit niet voor en kunt u vanaf uw bank met een gerust hart bij ons bestellen.

Informatie over de planten

Bent u bang dat u niet genoeg weet over een plant? Of bent u bang dat de plant er wellicht niet mooi uitziet? Wij voorzien u via onze website van goede foto’s en we brengen u op de hoogte van alles wat u moet weten over een bepaalde plant, boom of struik. We geven informatie over de verzorging, de beplanting en we vertellen u over de beste plaats in de tuin voor elke plant. Naast de informatie die u kunt vinden is het makkelijk om online bij ons te vergelijken, zo kunt u weloverwogen een beslissing maken.

Scherpe prijzen

Het is ons doel om kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs. Doordat we minder kosten maken tijdens het verkoopproces en omdat we goed kunnen inkopen betaald u minder dan bij uw lokale tuincentrum. We bieden u een breed assortiment en uitstekende service door onze groeigarantie. Begint het bij u ook al te kriebelen? Leg uw tuingereedschap maar vast klaar en de planten online bestellen kan direct.