We kunnen geen producten vinden die aan deze eisen voldoen.

Hark bladeren gemakkelijk weg met een bladhark 

Wanneer de zomer voorbij is en de bladeren vallen van de bomen, dan kan het haast niet dat ook uw mooie gazon in een mum van tijd vol ligt met bladeren. Ergert u zich ook zo aan al die bladeren op uw gazon? En vooral hoe krijgt u al die bladeren weg? Een gewone bezem is niet geschikt voor een gazon en handmatig de bladeren opruimen vergt erg veel werk. Een bladhark is de oplossing. U harkt hiermee heel gemakkelijk het gazon aan, zonder deze te beschadigen. De bladeren gaan gewillig met de hark mee, zodat u ze gemakkelijk bijeen kunt vegen en in een zak kunt stoppen.

Welk soort bladhark kopen?

Een bladhark kan van verschillende soorten materiaal gemaakt zijn en uit verschillende kwaliteiten bestaan. De ´bladhark Noors´ is een hark met enigszins flexibele, maar toch sterke nylon tanden en in een rode kleur. Met 21 tanden is de bladhark breed genoeg om uw gazon, maar ook bestrating of uw zandgrond snel van blad te ontdoen. Deze bladhark is zowel verkrijgbaar met een houten steel als een steel in fiberglas. Een bladhark van het merk Buldog is een stevige en professionele bladhark, waardoor bladeren aanvegen u geen moeite zal kosten. Deze bladhark bestaat uit 20 stalen tanden en gaat jarenlang mee. De steel is van hout en is door de beschermende laklaag bestand tegen alle weersomstandigheden.

Een bladhark bestellen bij Het Groene Paradijs

Waar wilt u uw bladhark bestellen? U heeft geen zin om hiervoor naar een tuincentrum te gaan en bovendien kunt u een bladhark niet goed kwijt in uw auto? Dit hoeft ook niet. Maak het u gemakkelijk, want u kunt online uw bladhark bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij bezorgen uw bladhark dan gewoon bij u thuis. Met onze bladharken is uw tuin snel en gemakkelijk weer geheel bladvrij.