Pyracantha

5 producten

Pyracantha 'Soleil d'Or' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Soleil d'Or' - Vuurdoorn Vuurdoorn 'Soleil d'Or'
7.77 9.99
Bekijk product
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Red Column' - Vuurdoorn Vuurdoorn Red Column
7.77 9.99
Bekijk product
Pyracantha 'Orange Glow' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Orange Glow' - Vuurdoorn Vuurdoorn Orange Glow
7.77 9.99
Bekijk product
Pyracantha 'Red Cushion' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Red Cushion' - Vuurdoorn Vuurdoorn
6.66 7.99
Bekijk product
Pyracantha 'Teton' - Vuurdoorn
actie
Pyracantha 'Teton' - Vuurdoorn Vuurdoorn
8.38 9.99
Bekijk product

Online een pyracantha bestellen

Wilt u pyracantha bestellen bij de specialist op het gebied van alles wat groeit en bloeit? Dan nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben een groot aantal mooie planten, bomen en struiken voor u bij elkaar staan, hier hoort een pyracantha natuurlijk ook bij. Deze plant is een echte aanwinst voor uw tuin. Het is een struik die er het hele jaar door mooi uitziet en waar u optimaal van kunt genieten. Daar komt bij dat deze struik relatief weinig verzorging nodig heeft.

read-more-splitter

Een pyracantha kopen bij Het Groene Paradijs

U bent op zoek naar een mooie struik die er het hele jaar door mooi uitziet? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat wij allemaal voor moois voor u klaar hebben staan. We hebben het dan onder andere over de pyracantha, die ook wel bekend is onder de naam vuurdoorn. De naam zegt het eigenlijk al: deze struik heeft bloemetjes met een vurige kleur, die een prachtige explosie van kleur naar uw tuin brengt. En het mooie is dat de pyracantha het hele jaar door groen is. Ook in de winter kunt u dus nog van deze struik genieten! Een pyracantha bestellen doet u bij ons tegen een scherpe prijs.

Meer weten over de pyracantha?

Indien u meer wilt weten voordat u een pyracantha bij ons gaat bestellen, raden wij u aan om een kijkje te nemen bij de informatie die wij bij deze struik in onze webshop voor u klaar hebben staan. Maar u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We helpen u graag met het maken van een keuze voor de ideale struik voor in uw tuin. Als u de pyracantha bij ons gaat kopen, dan zorgen wij ervoor dat deze bij u wordt afgeleverd op een tijdstip dat u het beste uitkomt.