Toscaanse jasmijn bladhoudend

3 producten

Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
Niet op voorraad 18.99
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99

Is een Toscaanse jasmijn bladhoudend?

De Toscaanse jasmijn is een prachtige klimplant waar u zowel zomers als ´s winters veel plezier aan beleeft. Zomers blijft de Toscaanse jasmijn lang bloeien. De bloeiperiode loopt vanaf juni tot zeker ver in september. Deze bloemen zijn prachtig om te zien en bovendien geven ze een heerlijke geur af. Toch willen veel mensen niet alleen een plant om zomers van te genieten. Zij willen ook een plant die in de winter mooi blijft. Dat de Toscaanse jasmijn bladhoudend is, is een reden om voor deze klimplant te kiezen. De plant blijft ook in de winter het blad houden en in een groene kleur.

Wilt u een Toscaanse jasmijn bladhoudend kopen?

De Toscaanse jasmijn is een klimplant, maar geen klimplant die zich vasthecht aan het oppervlakte. Voor veel mensen is dit prettig, want hierdoor woekert de plant minder, is deze gemakkelijker te onderhouden en heeft u nooit last van een beschadigde ondergrond. Denk aan een gevel van de woning die behoorlijk aangetast kan worden door een klimplant. Door een Toscaanse jasmijn bladhoudend te kopen, kunt u deze rondom een gaas, hekwerk of schutting laten groeien. De tentakels van de plant wikkelen hier zich omheen in plaats van zich in het oppervlak te grijpen. Doordat niet alle soorten van de Toscaanse jasmijn even winterhard zijn, moet u sommige soorten tijdens de vorstperiode beschermen of binnen zetten als u deze in een pot plant .

Een Toscaanse jasmijn bladhoudend bestellen bij Het Groene Paradijs

Heeft u behoefte aan een klimplant? Door een Toscaanse jasmijn bladhoudend te bestellen, geniet u hier ook tijdens de winter van. De Toscaanse jasmijn verliest in de winter niet het blad, waardoor u de plant ook als haag kunt gebruiken. Een Toscaanse jasmijn bladhoudend bestellen kan gemakkelijk bij Het Groene Paradijs. Wij versturen uw Toscaanse jasmijn als een klein plantje en goed verpakt. Doordat wij een groeigarantie afgeven, mag u ervan uitgaan dat de plant zeker de 2,5 tot 3 meter gaat halen.