Toscaanse jasmijn bodembedekker

3 producten

Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
Niet op voorraad 18.99
Bekijk product
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Bekijk product
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Bekijk product

Is de Toscaanse jasmijn als bodembedekker te gebruiken?

Met de Toscaanse jasmijn haalt u een prachtige klimplant in huis of in de tuin. De Toscaanse jasmijn wordt zo'n 2,5 tot 3 meter hoog en er zijn zelfs soorten die nog hoger worden. Als u een schutting of raster begroeid wilt hebben, dan lukt dit zeker met een Toscaanse jasmijn. Wat u misschien niet verwacht, is dat u de Toscaanse jasmijn ook als bodembedekker kunt gebruiken. De Toscaanse jasmijn als bodembedekker, doet u door de ranken te leiden naar de bodem. Hierdoor groeit de plant niet in de hoogte maar krijgt u een groenblijvende opvulling over de bodem.

read-more-splitter

Waarom een Toscaanse jasmijn als bodembedekker kopen?

Een Toscaanse jasmijn als bodembedekker kopen is een slim idee. In tegenstelling tot veel klimplanten en kruipers, heeft u bij de Toscaanse jasmijn minder kans op overwoekeren. Bovendien is de Toscaanse jasmijn wintergroen. De meest soorten zijn ook winterhard en anders moet u tijdens de vorstperiode voor bescherming zorgen. In de zomer belooft een Toscaanse jasmijn als bodembedekker helemaal spectaculair te worden Vanaf juni t/m september is de bloeiperiode. Tijdens deze periode zit de Toscaanse jasmijn als bodembedekker vol met bloemetjes. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, kenmerkend aan de Toscaanse jasmijn is ook heerlijke geur die de bloemetjes verspreiden.

Een Toscaanse jasmijn als bodembedekker bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u ook zo'n altijd groenblijvende bodembedekker en die zomers volop in de bloei staat? Dan kunt u een Toscaanse jasmijn als bodembedekker bestellen bij Het Groene Paradijs. Dit kan online in onze webshop. Als online tuincentrum verkopen wij diverse soorten van de Toscaanse jasmijn. U hoeft enkel maar het type te kiezen en met een druk op de knop kunt u uw bestelling plaatsen en betalen. Gemiddeld is de hoogte van de Toscaanse jasmijn die u geleverd krijgt, tussen de 20 en 50 centimeter. Wij vertrouwen vol op onze hoogwaardige kwaliteit en daarom geven wij altijd een groeigarantie af.