Toscaanse jasmijn wintergroen

3 producten

Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
14.44 18.99
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
12.22 14.99
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
12.22 14.99

Is een Toscaanse jasmijn wintergroen?

Als klimplant, kunt u veel plezier beleven aan de Toscaanse jasmijn. De Toscaanse jasmijn is een ideale plant om tegen een raster of schutting te laten groeien als natuurlijke erfafscheiding. Daarnaast kan de Toscaanse jasmijn in een pot gezet worden. Zet u hier een stok in ter ondersteuning, dan klimt de plant ook hier omheen. Een belangrijke vraag voor veel plantenliefhebbers, is of hun planten wintergroen blijven. Ook voor u geldt, of de Toscaanse jasmijn wintergroen blijft? Wintergroen is wel iets anders dan winterhard. Bijna alle soorten van de Toscaanse jasmijn blijven wintergroen, maar zijn wisselend winterhard.

Een groene wintertuin door een Toscaanse jasmijn wintergroen te kopen

In de zomerperiode geniet u het meest van de Toscaanse jasmijn, omdat deze tijdens de zomerperiode in bloei staat. Afhankelijk van de soort Toscaanse jasmijn, geniet u van witte, gele of roze bloemetjes. Kenmerkend aan de Toscaanse jasmijn, zijn de heerlijk geurende bloemetjes. Zo waant u zich zomers in het Italiaanse Toscane, waar vele bloemen hun geuren afgeven. In de winter blijven vrijwel alle soorten van de Toscaanse jasmijn wintergroen. U kunt dus altijd een Toscaanse jasmijn wintergroen kopen. Hierdoor blijft u een groene wintertuin houden en hoeft u niet bang te zijn dat er niets van de plant overblijft of dat u tegen bruine bladeren aankijkt.

Een Toscaanse jasmijn wintergroen bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u zowel zomers als ´s winters genieten van de Toscaanse jasmijn? U kunt een Toscaanse jasmijn wintergroen bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij zijn een online tuincentrum. Dit heeft als voordeel, dat u nooit door de drukte moet om uw planten te bestellen, u bestelt uw Toscaanse jasmijn wintergroen op het moment dat het u uitkomt. Dit kan 24 uur per dag en de plant wordt netjes bij u thuis afgeleverd. Desgewenst is het ook mogelijk om uw bestelling op werkdagen en op afspraak in onze kwekerij af te halen.