Cotoneaster

3 producten

Cotoneaster Dammeri - Dwergmispel
actie
Cotoneaster Dammeri - Dwergmispel Dwergmispel
2.11 3.99
Bekijk product
Cotoneaster Coral Beauty - Dwergmispel
actie
Cotoneaster Coral Beauty - Dwergmispel Groenblijvende Dwergmispel Coral Beauty
2.66 3.99
Bekijk product
Cotoneaster radicans Eichholz - Dwergmispel
actie
Cotoneaster radicans Eichholz - Dwergmispel Dwergmispel Eichholz
2.66 3.99
Bekijk product

Een Cotoneaster kopen bij Het Groene Paradijs

Een Cotoneaster is een struik die een zeer prominente plek in uw tuin in kan nemen. Het is een prachtige struik met rode vruchten, die prima geschikt is als sierplant of als bodembedekker. Als u de struik goed verzorgt en de kans geeft om te blijven groeien, dan kan deze zelfs uitgroeien tot prachtige aanwinst in uw tuin. De Cotoneaster is ook wel bekend onder de naam Dwergmispel. U kunt deze struik heel eenvoudig bestellen bij Het Groene Paradijs. Wij zorgen er dan voor dat deze snel bij u wordt afgeleverd.

read-more-splitter

Een Cotoneaster bestellen

Bent u op zoek naar een mooie struik die u als bodembedekker of sierplant kunt gebruiken? Dan is een Dwergmispel hier een goed voorbeeld van. De Cotoneaster is een plant die u helemaal naar eigen inzicht kunt gebruiken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft met deze plant? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen op onze website. Voor advies over tuinplanten en snoeien van deze mooie struik kunt u natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. We vertellen u dan graag meer over wat er allemaal met deze plant mogelijk is.

Wilt u eenvoudig een Condoneaster bestellen?

Een Cotoneaster bestellen is bij ons heel eenvoudig. Kies de plant die u graag aan wilt schaffen en geef ons uw adresgegevens door. We zorgen er dan voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd. Alle planten die wij verkopen worden direct bij onze kweker vandaan geleverd. Zo kunt u er op rekenen dat alle planten helemaal vers zijn. Bij iedere plant die wij verkopen geven wij daarbij ook nog eens groeigarantie. Bij Het Groene Paradijs willen we u het beste leveren wat er maar te krijgen is.