Waldsteinia ternata

1 product

Waldsteinia Ternata - Goudaardbei
actie
Waldsteinia Ternata - Goudaardbei Goudaardbei of Gele Aardbei

De Waldsteinia Ternata bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een bodembedekker waar u weinig omkijken naar heeft? Dan is de Waldsteinia Terrata een goede keuze. Sterker nog, dit is eigenlijk de ideale plant als u een deel in uw tuin heeft waar andere planten het lastig vinden om goed te gedijen. Droogte, schaduw… Het maakt deze plant eigenlijk allemaal niks uit. Deze Waldsteinia kan overal groeien en doet dat dan ook volop. We hebben deze plant volop in ons assortiment voor u klaarstaan. We raden u dan ook aan om deze plant bij ons te bestellen. Wij verkopen de Waldsteinia, net als onze andere planten, altijd tegen de scherpste tarieven. We zorgen er daarbij ook voor dat u de plant zo snel mogelijk in huis heeft.

Wat is een Waldsteinia Ternata?

Deze plant is waarschijnlijk een van de eenvoudigste bodembedekkers om in uw tuin te hebben. Dit neemt niet weg dat ook qua uiterlijk deze plant een echte verrijking is. De plant groeit snel maar u hoeft er niet bang voor te zijn dat hij al teveel gaat woekeren. Af en toe een beetje de randen bijknippen is eigenlijk al het onderhoud dat deze plant nodig heeft. In de winter verkleuren de bladeren en raakt deze plant ook wel het een en ander kwijt, maar u hoeft zich hier geen zorgen over te maken. De plant blijft er namelijk toch prachtig uitzien. Even de dode bladeren wegharken en de plant is alweer helemaal klaar voor het nieuwe voorjaar.

De Waldsteinia Ternata kopen bij Het Groene Paradijs

In de webshop van Het Groene Paradijs kunt u de Waldsteinia Ternata eenvoudig kopen. We raden u aan om eens te bekijken welke planten wij hiernaast nog meer voor u klaar hebben staan. De Waldsteinia is namelijk perfect te combineren met andere planten. Heeft u nog vragen over deze plant of een van de andere producten die wij in onze webshop hebben staan? Neem dan gerust een keer contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen en gebruiken onze kennis en liefde voor planten waar we maar kunnen.