Goedkope tuinplanten online

8 producten

Festuca gautieri - Berenvel
actie
Festuca gautieri - Berenvel Berenvel
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel
actie
Lavandula angustifolia 'Hidcote' - Lavendel Lavendel Hidcote 'Hidcote'
Festuca glauca 'Elijah Blue' - Blauw Schapengras
actie
Festuca glauca 'Elijah Blue' - Blauw Schapengras Blauw Schapengras
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides 'Hameln' - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras Hameln
Pennisetum alopecuroides - Lampenpoetsersgras
actie
Pennisetum alopecuroides - Lampenpoetsersgras Lampenpoetsersgras
Vinca minor - Maagdenpalm
actie
Vinca minor - Maagdenpalm Kleine Maagdenpalm
Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop Hedera helix 'Hibernica' - Ierse Klimop Ierse Klimop in diverse maten
Waldsteinia Ternata - Goudaardbei
actie
Waldsteinia Ternata - Goudaardbei Goudaardbei of Gele Aardbei

Goedkope tuinplanten online kopen

Bent u op zoek naar mooie tuinplanten om in uw tuin te zetten? Planten die er niet alleen maar prachtig uitzien en lang meegaan, maar die daarbij ook nog eens heel betaalbaar zijn? Staak dan uw zoektocht maar, want u bent aangekomen bij een webshop waar u heel eenvoudig goedkope tuinplanten online kunt kopen. We hebben bij Het Groene Paradijs een zeer ruim assortiment aan de mooiste planten voor u klaarstaan. Prachtige exemplaren waarvan u er op kunt rekenen dat deze kleur aan uw tuin geven, maar ook dat ze lang mee zullen gaan. Planten zodoende die er schitterend uitzien en die behoren tot het mooiste wat er op dit gebied te krijgen is.

 

Wilt u goedkope tuinplanten online bestellen?

Goedkope tuinplanten vindt u bij Het Groene Paradijs. We kunnen de prijzen van onze planten zo laag houden, doordat we geen tuincentrum of showroom hebben waar u de planten kunt komen kopen. Wij verkopen louter en alleen online, wat een enorme kostenpost scheelt. Dit berekenen wij dan weer door in de prijzen die wij rekenen voor onze planten. U bent bij ons dan ook altijd voordelig uit als u mooie planten gaat kopen. Doordat wij alleen een webshop hebben kunnen wij ook nog eens meer tijd besteden aan het zo goed mogelijk kweken van de planten.

Eenvoudig goedkope tuinplanten online kopen

Als u het ruimste aanbod met goedkope tuinplanten online wilt vinden, dan hoeft u alleen maar even in onze webshop te komen kijken. We hebben namelijk de mooiste exemplaren voor u klaarstaan, waarbij u er altijd op kunt rekenen dat u bij ons schitterende planten gaat vinden. Wat u ook zoekt, u mag er op rekenen dat het bij ons voor u klaarstaat. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u een vraag heeft over de winterharde tuinplanten die wij verkopen.