Winterhard hoge siergrassen

8 producten

Cortaderia selloana - Pampasgras
actie
Cortaderia selloana - Pampasgras Pampasgras
Cortaderia selloana 'Rosea' - Pampasgras
actie
Cortaderia selloana 'Rosea' - Pampasgras Pampasgras 'Rosea'
Miscanthus sinensis 'Malepartus' - Prachtriet
actie
Miscanthus sinensis 'Malepartus' - Prachtriet Prachtriet
Phragmites australis - Riet
actie
Phragmites australis - Riet Riet
Niet op voorraad 4.99
Cortaderia selloana 'Sunningdale Silver' - Pampasgras
actie
Cortaderia selloana 'Sunningdale Silver' - Pampasgras Pampasgras Sunningdale Silver
Miscanthus sinensis - Prachtriet
actie
Miscanthus sinensis - Prachtriet Chinees Prachtriet
Miscanthus sinensis 'Gracillimus' - Prachtriet
actie
Miscanthus sinensis 'Gracillimus' - Prachtriet Prachtriet
Panicum virgatum 'Prairie Sky' - Vingergras
actie
Panicum virgatum 'Prairie Sky' - Vingergras Vingergras

Hoe winterhard zijn hoge siergrassen?

Met hoge siergrassen geeft u uw tuin een weelderige uitstraling. Vooral wanneer u kiest voor een hoge soort siergras met pluimen aan de bovenzijde. Het wuiven van de pluimen door de wind, zal een prachtig gezicht zijn. Hoge siergrassen zijn erg geschikt om in grote tuinen te plaatsen. Maar ook op een balkon zorgt een plantenbak met hoog siergras voor een natuurlijke uitstraling. Siergrassen staan er om bekend dat ze doorgaans erg sterk zijn. De vraag is dus hoe winterhard hoge siergrassen zijn. Wanneer siergrassen winterhard zijn, dan profiteert u ook het nieuwe seizoen weer van veel groen en bloeiende siergrassen.

Welke soorten winterhard hoge siergrassen kopen?

Winterhard hoge siergrassen kopen is goed mogelijk. Veel hoge siergrassen zijn goed tot zeer goed winterhard. Hoewel er veel winterharde siergrassen zijn, moet u er wel rekening mee houden dat niet alle siergrassen wintergroen blijven. Deze siergrassen overleven de winter wel, maar het blad wordt bruin en/of sterft af. Bij deze soorten is het vooral van belang om in het vroege voorjaar stevig te snoeien, zodat er weer nieuw en vers groen siergras groeit. Een bekende soort hoge winterharde siergras is bijvoorbeeld Pampasgras. Dit gras wordt zo'n 250 centimeter hoog en heeft prachtige grote pluimen. Met Prachtriet ´Gracillimus´ haalt u een exotische uitstraling in uw tuin. De pluimen van deze hoge siergras zullen ook tijdens de winter erg decoratief zijn.

Winterhard hoge siergrassen bestellen bij Het Groene Paradijs

Hoge siergrassen in uw tuin die ook winterhard zijn, overleven met gemak de winter, zodat u het volgende seizoen wederom van prachtig siergras geniet. U kunt winterhard hoge siergrassen bestellen bij Het Groene Paradijs. Dit kan online in onze webshop, want waarom zou u het zichzelf lastiger maken door drukke tuincentra te bezoeken? Kies in onze webshop de hoge siergrassen uit die u mooi vindt, wij geven een goede omschrijving met duidelijk foto´s. Daarnaast leveren wij uw siergrassen in een stevige verpakking en met een groeigarantie.