Borderplanten

26 producten

Astilbe japonica 'Rheinland' - Pluimspirea
actie
Astilbe japonica 'Rheinland' - Pluimspirea Pluimspirea
Astilbe 'Fanal' - Pluimspirea
actie
Astilbe 'Fanal' - Pluimspirea Pluimspirea

Een aantrekkelijke border met de juiste borderplanten

Een border is een gedeelte van de tuin met aarde en waar u meestal vaste planten plant, oftewel zogenaamde borderplanten. Een border kan één stuk grond zijn die u vol plant met borderplanten, maar u kunt ook meerdere borders in de tuin aanleggen, zoals verschillende borders langs een gazon. Borderplanten kunnen allerlei soorten planten zijn, van klein tot groot. Het is afhankelijk van uw wensen welke soorten borderplanten u kiest. Misschien wilt u fleurige borders, dan kiest u voor fraaie bloeiende borderplanten. Wilt u juist een border die altijd groen is, dan kiest u beter voor groene en winterharde borderplanten. U kunt dan ook in de winter genieten van een groene border.

Kies de borderplant die u mooi vindt

Een borderplant kan in principe iedere plant zijn die u mooi vindt. Het is ook afhankelijk van hoeveel onderhoud u wilt hebben aan de borderplanten. Vooral een bloeiende borderplant moet goed onderhouden worden, zoals na de bloeitijd de dode knoppen verwijderen of het snoeien van planten. Wilt u juist een gemakkelijk te onderhouden borderplant, dan zijn hier ook voldoende mogelijkheden voor. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bodembedekker. Dit zijn snelgroeiende planten die in korte tijd uw border vullen. De planten zijn laag bij de grond en nagenoeg onderhoudsvrij. Siergrassen zijn ook een optie en vooral zeer onderhoudsvriendelijk. Veel onderhoudsvriendelijke borderplanten zijn winterhard, zodat u ook ´s winters geniet van een groene border.

Een borderplant online kopen bij Het Groene Paradijs

U wilt één of meerdere borders vullen met borderplanten? Dan kunt u een borderplant online kopen bij Het Groene Paradijs. Wij maken onze naam waar, want wij bieden u een online paradijs waar u veel keuze heeft uit talloze verschillende planten. In onze webshop ziet u van iedere plant foto´s en een uitgebreide omschrijving. Zo weet u hoe u uw borderplant moet onderhouden. U hoeft voor een borderplant uw huis niet meer te verlaten. U kiest gemakkelijk online uw borderplant, waarna wij voor een correcte levering zorgen.