Groene Haag

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een groene haag bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een haag toevoegen aan uw tuin? Een mooie haag die er het hele jaar door mooi uit zal zien? Voor een groene haag bent u bij Het Groene Paradijs altijd aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan de mooiste haagplanten en struiken voor u klaarstaan. Alles wat u bij ons koopt komt direct bij onze eigen kwekerij vandaan, zodat u er op kunt rekenen dat deze plant helemaal vers is. We durven het dan ook absoluut aan om onze planten te verkopen met groeigarantie. Zo weet u zeker dat u straks een mooie, groene haag gaat kopen die er over een aantal jaar nog net zo mooi uit zal zien als wanneer u hem plant.

Een groene haag bestellen?

Indien u een een groene haag wilt bestellen bij een betrouwbare webshop, dan hoeft u hier niet meer verder voor te zoeken. We hebben meerdere verschillende soorten hagen in ons assortiment, in verschillende stijlen en kleuren. Voor een echt groene haag zit u bij ons ook goed. We raden u dan ook aan om gewoon even bij ons te komen kijken om te zien wat er allemaal te krijgen is bij Het Groene Paradijs. Met een groene haag haalt u een plant naar uw tuin die eenvoudig te onderhouden is. In droge periodes water geven en af en toe bijsnoeien om ervoor te zorgen dat het er allemaal niet te wild uit komt te zien is eigenlijk genoeg.

Online een groene haag kopen

Vandaag nog een groene haag bestellen doet u heel eenvoudig in de webshop van Het Groene Paradijs. Wij zijn een online verkoper van alles wat groeit en bloeit. Dit houdt in dat wij geen showroom hebben waar u kunt komen kijken, maar dat u wel alles in detail online kunt bekijken. Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze planten. Het is daarbij wel mogelijk om uw bestelling bij ons op te komen halen indien u dit wenst. Hem door ons laten bezorgen is natuurlijk ook mogelijk. We zorgen er dan voor dat uw plant zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd, rechtstreeks bij onze kwekerij vandaan.