Photinia haag

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een photinia haag bestellen bij Het Groene Paradijs

U bent op zoek naar een mooie haag voor in uw tuin? Een haag die niet alleen voor een stukje extra privacy zorgt, maar die er ook nog eens mooi uitziet? Dan raden wij u aan om een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben in ons assortiment een groot aantal mooie planten en struiken klaarstaan, waar natuurlijk ook de mooiste haagplanten tussen zitten. Neem bijvoorbeeld onze photinia haag, die ook wel bekend is onder de naam red robin haag. Dit is een haag die prachtige rode accenten heeft en die dan ook zorgt voor extra kleur in uw tuin.

Online een photinia haag kopen

We vinden het belangrijk om onze klanten de mooiste producten te leveren die er te krijgen zijn. We gaan dan ook zorgvuldig te werk als we planten en struiken zoeken voor ons assortiment. De photinia haag behoort tot de meest populaire haagplanten die wij verkopen. Niet verwonderlijk, want niet alleen ziet de plant er prachtig uit, hij is ook nog eens eenvoudig in het onderhoud. U kunt deze haagplant snoeien wanneer u dit wilt. De jonge twijgjes die dan aangroeien hebben een prachtige rode kleur, waar de plant zijn naam ook aan ontleent.

Veilig een photinia haag bestellen

Bij Het Groene Paradijs hebben we de mooiste planten en struiken klaarstaan. Als u bij ons een bestelling maakt, dan worden de planten direct geleverd bij de kweker vandaan. Zo heeft u de garantie dat de planten ook daadwerkelijk gaan groeien in uw tuin. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, dan krijgt u uw aankoopbedrag weer teruggestort. Heeft u vragen over de photinia haag, of wilt u deze photinia haag bij ons kopen? We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en assistentie te verlenen waar nodig.