Prunus Rotundifolia

4 producten

Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag
actie
Prunus laurocerasus 'Rotundifolia' - Laurierhaag Laurierkers of Laurierhaag
50 x Prunus laur. Rotundifolia - Laurierhaag 60-80cm
actie
50 x Prunus laur. Rotundifolia - Laurierhaag 60-80cm 12,5 strekkende meter Laurierhaag in C5(liter) pot met hoogte 60-80cm
599.99 699.99
50 x Prunus laur. Rotundifolia - Laurierhaag 80-100cm
actie
50 x Prunus laur. Rotundifolia - Laurierhaag 80-100cm 16,66 strekkende meter Laurierhaag in pot of met kluit
649.99 699.99
50 x Prunus 'Rotundifolia' - Laurierhaag 100-125cm
actie
50 x Prunus 'Rotundifolia' - Laurierhaag 100-125cm 16,67 strekkende meter Laurierhaag
699.99 799.99

Een prunus rotundifolia voor uw tuin

Voor een mooie haag voor in uw tuin bent u bij Het Groene Paradijs aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim assortiment aan schitterende, sterke hagenplanten voor u klaarstaan, waarbij u er altijd op mag rekenen dat u bij ons de hoogste kwaliteit terugvindt. We verkopen hagen in alle soorten en maten. Neem bijvoorbeeld de prunus rotundifolia, een mooie haag uit de laurierfamilie. Deze haag doet het goed in elke tuin, zeker met de groeigarantie die u bij Het Groene Paradijs krijgt. Wij zorgen ervoor dat u deze mooie haag snel in huis heeft, zodat u uw tuin straks nog mooier kunt gaan maken.

Aan de slag met een rotundifolia prunus

De haag is een zeer populaire aanvulling voor heel wat tuinen in Nederland. Logisch ook, want met een Laurierhaag voegt u echt iets bijzonders toe aan uw tuin. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen in ons assortiment om hier te zien wat wij allemaal voor hagen verkopen. De prunus rotundifolia is bij uitstek een haag die een echte aanwinst is voor uw tuin. Makkelijk in het onderhoud en het hele jaar door een hele mooie afrastering. Indien u deze prunus bij ons koopt, dan krijgt u deze geleverd op het moment dat u het beste uitkomt. U kunt daarna dan meteen met deze mooie haag aan de slag gaan.

Een prunus rotundifolia kopen bij Het Groene Paradijs

Indien u een prunus rotundifolia wilt kopen raden wij u aan om dit eens bij ons te komen doen. Wij zorgen er namelijk voor dat de plant helemaal veilig bij u wordt afgeleverd. U kunt deze dan meteen plaatsen op de plek waar u deze wilt hebben. Indien u bij ons bestelt, kunt u ook rekenen op een veilige afhandeling van uw betaling. Dit kan zowel vooraf als achteraf worden gedaan. Wij hebben door de jaren heen al meer dan 50.000 tevreden klanten geholpen aan de mooiste tuinplanten voor in hun tuin. We staan klaar om dit ook voor u te doen.