Hoge phlox

7 producten

Phlox paniculata 'Laura' - Vlambloem
actie
Phlox paniculata 'Laura' - Vlambloem Vlambloem of Hoge Phlox
Phlox paniculata 'Fujiyama' - Vlambloem
actie
Phlox paniculata 'Fujiyama' - Vlambloem Vlambloem of Hoge Phlox
Phlox paniculata 'Tenor' - Vlambloem
actie
Phlox paniculata 'Tenor' - Vlambloem Vlambloem of Hoge Phlox
Phlox paniculata 'Flame Blue' - Vlambloem
actie
Phlox paniculata 'Flame Blue' - Vlambloem Vlambloem of Hoge Phlox
Phlox paniculata 'Bright Eyes' - Vlambloem
actie
Phlox paniculata 'Bright Eyes' - Vlambloem Vlambloem of Hoge Phlox
Phlox paniculata 'Flame Pink' - Vlambloem
actie
Phlox paniculata 'Flame Pink' - Vlambloem Hoge Vlambloem Flame Pink
Phlox paniculata 'Flame Red' - Vlambloem
actie
Phlox paniculata 'Flame Red' - Vlambloem Vlambloem of Hoge Phlox

Zoekt u een hoge Phlox?

De Phlox is een plant die bekend staat als een lage groeier en hierdoor perfect gebruikt kan worden als bodembedekker. Rond het voorjaar staat de phlox in bloei en dit gaat door tot halverwege de zomer. De bloeiperiode kan overigens variëren per soort Phlox. Er zijn namelijk vele soorten van de Phlox verkrijgbaar. Ondanks dat de Phlox bekend staat als een lage plant, kunt u ook een hoge Phlox aanschaffen. U moet dan wel de juiste variant uitkiezen, want de meeste soorten zijn laag. Een hoge Phlox is een mooie afwisseling in een border waarin de lage Phlox staat, zodat u hoogtes creëert.

Welke soort hoge Phlox kopen?

Een doorsnee Phlox wordt gemiddeld tussen de 10 en de 40 centimeter hoog. Dit is niet hoog en daarom zijn deze planten mooie bodembedekkers. Wilt u een hoge Phlox kopen, dan moet u op zoek naar soorten die meestal hoger worden dan 50 centimeter. Deze varianten zijn zeker te vinden. Zo is er de Phlox paniculata ´Bright Eyes´. Deze prachtige plant met lichtroze bloemen en een donkerroze hart, kan een hoogte halen van een meter. Wilt u toch kleiner, maar hoger dan de reguliere Phlox? Kies dan de Phlox paniculata ´Flame Pink´ die 50 tot 60 centimeter hoog wordt. Dezelfde soort maar dan ´Flame Red´ en met prachtige vuurrode bloemen, wordt gemiddeld 90 centimeter hoog.

Een hoge Phlox bestellen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een hoge Phlox bestellen? Brengt u dan een bezoekje aan de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben vele soorten van de Phlox in ons assortiment, waaronder hoge exemplaren. Kies de soort die u mooi vindt, bijvoorbeeld met rode of roze bloemen. Wij versturen uw hoge Phlox niet in de uiteindelijke hoogte, maar in een hoogte van tussen de 10 en 30 centimeter. Wij geven hierbij een groeigarantie af, zodat u zeker weet dat de plant de gewenste hoogte bereikt.