Karpatenklokje paars

1 product

Campanula carpatica 'Blaue Clips' - Karpatenklokje
actie
Campanula carpatica 'Blaue Clips' - Karpatenklokje Klokjesbloem Karpatenklokje
2.88 3.99
Bekijk product

Mooie kleuren in de tuin met een Karpatenklokje in het paars

 

Het Karpatenklokje met de officiële benaming ´Campanula carpatica´, is een prachtig klein plantje voor in de tuin of in een plantenbak. Ook wordt het Karpatenklokje wel eens Klokjesbloem genoemd. Dit heeft uiteraard alles te maken met de vorm van de bloem in klokmodel. Omdat het Karpatenklokje maar 20 tot hooguit 30 centimeter hoog wordt, is dit plantje een prachtige bodembedekker waar u vooral zomers erg van geniet. De bloeiperiode is namelijk tijdens de zomermaanden. Met een Karpatenklokje in het paars, zijn de bloemen in klokmodel donkerpaars tot blauw van kleur. 

 

Waarom wilt u een Karpatenklokje in het paars kopen?

 

Het Karpatenklokje ´Blaue Clips´ doet vermoeden dat u met blauwe bloemen te maken heeft. De werkelijke kleur zit tussen paars en blauw in en is afhankelijk van de lichtinval. U zult in de bloemen zeker een donkerpaarse kleur herkennen. Deze bloemen verschijnen vanaf juni en bloeien door tot augustus. Het blad is donkergroen en blijft niet groen tijdens de winter. Daarentegen kunt u wel een Karpatenklokje in het paars kopen voor langere tijd, want winterhard is het plantje wel. Net zoals alle soorten Karpatenklokjes, moet u ook een Karpatenklokje in het paars op een zonnige plek of eventueel halfschaduw plaatsen. U heeft dan de meeste kans op een weelderige bloei.

 

Een Karpatenklokje in het paars bestellen bij Het Groene Paradijs

 

Karpatenklokjes zijn leuke plantjes voor in de tuin en ideaal om als bodembedekker te gebruiken. Wilt u een Karpatenklokje in het paars bestellen? Dan zult u deze variant zeker vinden in de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben diverse soorten van het Karpatenklokje in ons assortiment en uiteraard ook vele andere planten, struiken en siergrassen. U heeft in onze webshop voldoende keuze om iets moois voor uw tuin te vinden. Daarbij krijgt u van ons altijd een groeigarantie, dus u koopt zonder risico.