Toscaanse jasmijn haag

4 producten

Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
12.22 14.99
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
12.22 14.99
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
14.44 18.99
Trachelospermum 'Winter Ruby' - Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum 'Winter Ruby' - Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
Niet op voorraad 13.99

Een Toscaanse jasmijn haag voor uw tuin

Bent u op zoek naar een mooie haag voor in de tuin? Een haag die er het hele jaar door mooi uitziet en waar u zodoende optimaal van kunt genieten? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het uitgebreide assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben een groot aantal prachtige hagen voor u geselecteerd, die wij u kunnen leveren vanuit onze eigen kwekerij. Neem bijvoorbeeld de Toscaanse jasmijn haag. Dit is een haag die er prachtig uitziet en die de mooiste kleuren heeft. Een haag die een echte aanwinst is voor uw tuin!

Als haag een Toscaanse jasmijn kiezen

Wilt u een Toscaanse jasmijn haag kopen bij de specialisten op dit gebied? Een webshop waar een echte passie voor alles wat met planten te maken heeft aanwezig is? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij kweken al onze planten, struiken en hagen zelf, zodat we zeker weten dat wij onze klanten de beste kwaliteit leveren. Als wij iets bij u afleveren, dan mag u er ook op rekenen dat dit direct uit onze kwekerij vandaan komt. Een verse plant die we aan u leveren met groeigarantie. Overigens mag u deze Toscaanse jasmijn haag ook bij ons op komen halen. Wat u het liefste heeft!

Meer weten over onze haag Toscaanse jasmijn?

Indien u vragen heeft over deze haag, of een van de vele andere producten uit ons assortiment, dan raden wij u van harte aan om eens contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag alle vragen die u maar kunt hebben, zodat u een goede keuze kunt maken voor een aanwinst voor uw tuin. Met een Toscaanse jasmijn haag mag u er op rekenen dat u nog meer gaat genieten van uw tuin. Deze haag ziet er daarbij het hele jaar mooi uit en heeft relatief weinig onderhoud nodig. Ondanks dat kunt u hier toch het hele jaar door van genieten. Wij leveren u deze plant dan ook nog eens tegen een scherpe prijs. We hopen u dan ook snel als klant in onze webshop te mogen begroeten.