Toscaanse jasmijn in pot

3 producten

Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides - Witte Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Star of Toscane' - Gele Toscaanse Jasmijn Toscaanse Jasmijn of Sterjasmijn
10.77 14.99
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn
actie
Trachelospermum jasminoides 'Pink Showers' - Roze Toscaanse Jasmijn Roze Toscaanse Jasmijn 'Pink Showers'
14.44 18.99

Plaats de Toscaanse Jasmijn in pot waar u maar wilt

De Toscaanse Jasmijn is een bekende klimplant die niet alleen bekend is vanwege de mooie bloemen, ook vanwege de heerlijk ruikende bloemen. Omdat er verschillende varianten bestaan van de Toscaanse Jasmijn, zijn er ook verschillende bloemkleuren beschikbaar. De Toscaanse Jasmijn heeft als voordeel, dat de plant niet zelfhechtend is. De plant hecht zich niet vast aan het oppervlak, maar wikkelt zich om bijvoorbeeld een raster, een schutting of een boom. Hierdoor is het ook erg gemakkelijk om een Toscaanse Jasmijn in een pot te plaatsen op een terras of balkon en bent u erg flexibel.

Welk soort Toscaanse Jasmijn in pot kopen?

Een Toscaanse Jasmijn in een pot kopen, is ideaal als u niet over een tuin beschikt, maar wel een balkon of dakterras heeft. Zo kleedt u uw balkon mooi aan met een prachtige en heerlijk geurende plant. Plaats in de pot een scherm of stok waar de Toscaanse Jasmijn zich omheen kan wikkelen. U kunt kiezen uit Een Toscaanse Jasmijn met witte, gele of roze bloemen. Welke soort u ook kiest, u geniet van een lange zomerse bloeiperiode die start in juni en doorloopt tot september. Daarnaast is de Toscaanse Jasmijn goed winterhard en blijft het blad tijdens de winter behouden en groen van kleur.

Een Toscaanse Jasmijn in pot bestellen bij Het Groene Paradijs

Een Toscaanse Jasmijn in pot kunt u overal plaatsen. In de tuin op uw terras, op een balkon of een dakterras. Deze plant heeft maar weinig onderhoud nodig en blijft ook ´s winters groen. Een Toscaanse Jasmijn in pot bestellen kan online in de webshop van Het Groene Paradijs. Kies uit ons assortiment het type Toscaanse Jasmijn die u mooi vindt. Wij leveren de Toscaanse Jasmijn in een pot en in een hoogte van 40 tot 80 centimeter. Met de groeigarantie die wij afgeven, weet u zeker dat de Toscaanse Jasmijn een hoogte van meer dan 200 centimeter behaalt.