Vinca minor

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een vinca minor kopen bij Het Groene Paradijs

Wilt u een keer een bijzondere plant in uw tuin neerzetten? Dan willen wij u graag eens aanraden om een vinca minor te overwegen. Dit is een mooie plant die behoorlijk uniek is. Het is namelijk een van de slechts twee soorten maagdenpalm die in Nederland voorkomen. Maagdenpalmen zijn over het algemeen voornamelijk te vinden in het Middellandse Zee gebied, maar de Vinca minor gedijt ook prima in ons eigen klimaat. Het is desondanks geen plant die u veel in Nederlandse tuinen of in de natuur zult zien. Zonde, want het is een plant met mooie bloemen.

Voordelig een vinca minor bestellen

We hebben bij Het Groene Paradijs een ruim assortiment met de mooiste bloemen en planten voor u klaarstaan. We houden er van om u mooie planten aan te bieden waar u met genoegen naar kunt kijken als ze in uw tuin staan. We geven u hierbij altijd 30 dagen groeigarantie. De kleine maagdenpalm, zoals deze plant ook wel wordt genoemd, wordt door ons met grote zorg gekweekt. Per slot van rekening is het zo dat u van een webshop die gespecialiseerd is in planten altijd de hoogste kwaliteit moet kunnen verwachten. Deze leveren wij u dan ook, maar wel altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen.

Wilt u bij ons een vinca minor kopen?

We hebben onze webshop dusdanig ingericht dat u bij ons makkelijk een bestelling kunt maken Alles is zo gebruiksvriendelijk mogelijk opgezet, zodat u er op mag rekenen dat wij u een plant leveren die er schitterend uitziet. Wilt u meer weten over de vinca minor, of een van de andere bodembedekkers die wij in onze webshop voor u klaar hebben staan? Dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan altijd klaar om al uw vragen over onze planten te beantwoorden, maar ook om u het beste advies te geven over hoe u de kleine maagdenpalm het beste kunt planten en verzorgen.