Waldsteinia

2 producten

Waldsteinia Ternata - Goudaardbei
actie
Waldsteinia Ternata - Goudaardbei Goudaardbei of Gele Aardbei
Waldsteinia geoides - Goudaardbei
actie
Waldsteinia geoides - Goudaardbei Goudaardbei of Gele Aardbei
Niet op voorraad 3.99

Een Waldsteinia kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u voor uw tuin op zoek naar een mooie, kleurrijke bodembedekker? Dan raden wij u aan om eens de Waldsteinia te overwegen. Deze prachtige plant, die ook wel bekend is onder de naam bodembedekker, is een aanwinst voor elke tuin. Het is een plant die ook wel bekend is onder de naam Gele Aardbei. Dit komt door de bloemetjes van deze plant, die wel iets van aardbeien weghebben. Ze zien er prachtig felgeel uit en hebben ook wel iets weg van boterbloemen. De Waldsteinia plant is over het algemeen zo’n 10 centimeter hoog, een ideale bodembedekker zodoende.

Een Waldsteinia plant in uw tuin

Als u iets in uw tuin wilt hebben dat echt bijzonder is, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. Wij kweken de mooiste tuinplanten, struiken en hagen helemaal zelf, aangezien wij onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit willen kunnen leveren. Reken er dan ook op dat wij planten voor u klaar hebben staan waar u jarenlang van kunt genieten. De Waldsteinia is ook zo’n plant. Wilt u een Waldsteinia kopen? Dat is in onze webshop heel eenvoudig. Wij zorgen er dan voor dat de plant zo snel mogelijk uw kant op wordt gestuurd.

Meer weten over de Waldsteinia?

Indien u meer wilt weten over deze mooie plant en hoe u deze zo goed mogelijk in uw tuin kunt laten bloeien, dan raden wij u aan om vooral eens contact met ons op te nemen. We staan namelijk altijd klaar om uw vragen te beantwoorden, of om u advies te geven over hoe u uw planten het beste kunt verzorgen. Een Waldsteinia kopen? Bij ons doet u dat altijd tegen de scherpste prijzen. Wij hebben namelijk geen showroom en kunnen onze kosten zodoende altijd zo laag mogelijk houden. Dit rekenen wij dan weer door in de prijzen die wij aan onze klanten voor onze planten vragen.