Campanula cochleariifolia

2 producten

Campanula cochleariifolia 'Jingle White' - Klokjesbloem
actie
Campanula cochleariifolia 'Jingle White' - Klokjesbloem Dwergklokje Klokjesbloem
Campanula cochleariifolia 'Blue Baby' - Klokjesbloem
actie
Campanula cochleariifolia 'Blue Baby' - Klokjesbloem Dwergklokje Klokjesbloem

Kiest u voor de mooie Campanula cochleariifolia in uw tuin?

 

De Campanula cochleariifolia is de moeilijke benaming voor Klokjesbloem. Misschien benadert de andere benaming Dwergklokje meer van wat u zich moet voorstellen van een Campanula cochleariifolia. Het is namelijk een laagblijvend plantje dat niet hoger wordt dan 10 centimeter. Hierdoor kunt u de Campanula cochleariifolia prima gebruiken als een bodembedekker of voor een plantje in een plantenbak op het terras of balkon. Welke kleur de bloemen hebben van de Campanula cochleariifolia, is afhankelijk van welke variant u kiest. Met meerdere plantjes van de Campanula cochleariifolia, is het goed mogelijk om een mooi bloementapijt in de tuin te creëren. 

 

Met welke eigenschappen rekening houden bij een Campanula cochleariifolia kopen?

 

Door een Campanula cochleariifolia te kopen, haalt u een klein plantje in uw tuin en dit biedt mogelijkheden. U kunt hiermee een border aankleden, u kunt het plantje gebruiken als bodembedekker om kale plekken te bedekken of zet de plant in een plantenbak. De Campanula cochleariifolia heeft een zomerse bloeiperiode vanaf juni tot augustus. Kiest u voor de Campanula cochleariifolia ´Blue Baby´, dan krijgt de plant lichtblauwe bloemetjes. Met de Campanula cochleariifolia ´Jingle White´ kiest u voor witte bloemen. Deze laatste is overigens ook wintergroen, terwijl dit bij de Blue Baby niet het geval is. Wel zijn beide soorten goed winterhard. 

 

Een Campanula cochleariifolia bestellen bij Het Groene Paradijs

 

Welke variant van de Campanula cochleariifolia u ook bestellen wilt, u vindt alle soorten van de Campanula in de webshop van Het Groene Paradijs. Daarnaast hebben wij nog vele andere soorten planten en struiken waar u online uit kunt kiezen. Doordat wij een groeigarantie afgeven voor alle bestelde planten, koopt u bij ons altijd zonder risico. Valt de groei van uw plant onder normale omstandigheden en ondanks de juiste verzorging tegen? Dan krijgt u uw geld terug. Heeft u advies nodig over welke soort Campanula het beste bij u past? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij begeleiden u graag bij het maken van de juiste keuze.