Karpatenklokje wit

2 producten

Campanula carpatica 'Weisse Clips' - Karpatenklokje
actie
Campanula carpatica 'Weisse Clips' - Karpatenklokje Klokjesbloem Karpatenklokje
Campanula carpatica 'Pearl White' - Karpatenklokje
actie
Campanula carpatica 'Pearl White' - Karpatenklokje Klokjesbloem Karpatenklokje

Met een Karpatenklokje in het wit een mooie bloemenpracht in uw tuin

 

Het Karpatenklokje is één van de soorten planten uit de familie van de Klokjesbloem. Kenmerkend aan het Karpatenklokje, is dat het een laagblijvend plantje is dat 20 tot 30 centimeter hoog wordt. Hierdoor is het Karpatenklokje een zeer populair plantje om als bodembedekker te gebruiken. Heeft u nog een kale ruimte over in uw tuin en bent u het zat om telkens onkruid te moeten weghalen? Dan is het Karpatenklokje een prima alternatief. U heeft een prachtig plantje, die tijdens de zomermaanden ook nog eens erg mooie bloemen geeft. Met een Karpatenklokje in het wit, houdt u een neutrale kleur in de tuin. 

 

Waarom een Karpatenklokje in het wit kopen?

 

Wilt u een Karpatenklokje in het wit kopen? Dan heeft u keuze uit meerdere soorten met witte bloemetjes. De bloemetjes hebben overduidelijk de vorm van een klokje en groeien doorgaans zeer rijkelijk. Dit is het geval bij zowel de soorten ´Pearl White´ en ´Weisse Clips´. Beide plantjes hebben hun bloeiperiode tijdens de zomermaanden. Plant zo´n 7 Karpatenklokjes per vierkante meter bij elkaar, dan heeft u al snel een groot en prachtig bloementapijt, waarbij onkruid geen kans meer krijgt. Hoewel Karpatenklokjes niet wintergroen zijn, zijn ze wel goed winterhard. Het plantje overleeft de winter en zal in het voorjaar weer nieuw blad geven. 

 

Een Karpatenklokje in het wit bestellen bij Het Groene Paradijs

 

Voor een Karpatenklokje in het wit bestellen hoeft u vandaag de dag niet de deur uit. U bezoekt voor dit mooie kleine plantje de webshop van Het Groene Paradijs. Wij hebben in ons assortiment diverse soorten witte Karpatenklokjes. Uw plantjes zullen het altijd goed doen, dit garanderen wij u zelfs door middel van onze groeigarantie. Na uw bestelling mag u uw Karpatenklokje binnen 1 tot 3 werkdagen in huis verwachten en natuurlijk zeer goed verpakt. Tevens staan de medewerkers van onze klantenservice altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.