Overige Sierheesters

79 producten

Aucuba japonica Variegata - Japanse Broodboom
actie
Aucuba japonica Variegata - Japanse Broodboom Japanse Broodboom Variegata
8.99 11.69
Choisya ternata - Mexicaanse Oranjebloesem
actie
Choisya ternata - Mexicaanse Oranjebloesem Mexicaanse Oranjebloesem
8.88 12.99
Caryopteris clandonensis 'Heavenly Blue' - Baardbloem
actie
Caryopteris clandonensis 'Heavenly Blue' - Baardbloem Baardbloem
Exochorda racemosa 'Niagara' - Parelstruik
actie
Exochorda racemosa 'Niagara' - Parelstruik Parelstruik Niagara
8.88 12.99
Camellia japonica Dr. King - Camelia
actie
Camellia japonica Dr. King - Camelia Camelia of Theeroos
16.99 18.99
Aucuba japonica 'Crotonifolia' - Japanse Broodboom
actie
Aucuba japonica 'Crotonifolia' - Japanse Broodboom Japanse Broodboom Crotonifolia
8.99 11.69
Juniperus communis Repanda - Jeneverbes
actie
Juniperus communis Repanda - Jeneverbes Jeneverbes
8.99 10.99

Heesters koopt u voordelig bij het Groene Paradijs

Met heesters kunt u uw tuin in een mum van tijd omtoveren tot een kleurrijk paradijs. Deze plant is verkrijgbaar in verschillende groentinten en bloeiwijzen waardoor er een interessant kleurenpalet in uw tuin wordt gecreëerd. U bestelt een heester voordelig online via de webshop van het Groene Paradijs.

Welke heesters kiest u?

Bij het Groene Paradijs verkopen wij verschillende soorten. Zo kunt u kiezen voor diverse hortensia’s in allerlei frisse kleuren. Ook de vlinderstruik is een erg populaire heester die naast een prachtige verschijning voor de mens ook een gewilde plant voor verschillende insecten is. De verschillende rozenstuiken die wij verkopen verspreiden een heerlijke geur in uw tuin. Naast de genoemde soorten behoren ook de rododendron, de sering, de hibiscus en diverse andere sierheesters tot ons assortiment. Wilt u weten welke plant het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op voor een deskundig advies.

Wat is een heester?

Veel mensen vragen zich af wat een heester precies is. Zoals u hierboven kunt lezen zijn er diverse planten die een heester genoemd worden. In feite is een heester een houtige plant die vlak boven de grond vertakt, dit in tegenstelling tot een boom die één basisstam heeft. Er zijn veel planten die volgens deze definitie een heester zijn. Sommige planten zijn enkel groen, andere dragen in de bloeiperiode kleurrijke bloemen. Ook de behoeftes van een heester kunnen per plant verschillen.

Online heesters bestellen

Bij het Groene Paradijs kunt u online uw heesters kopen. U bestelt uw planten via de webshop. Wij zorgen ervoor dat de planten zorgvuldig naar u worden verzonden. De planten komen rechtstreeks vanaf de kweker uw kant op zodat u verse, sterke planten ontvangt die uitermate goed zijn verzorgd. Zo weet u zeker dat uw nieuwe heesters een goede start maken in uw tuin.