Cotoneaster dammeri

5 producten

Cotoneaster Dammeri - Dwergmispel
actie
Cotoneaster Dammeri - Dwergmispel Dwergmispel
Cotoneaster Coral Beauty - Dwergmispel
actie
Cotoneaster Coral Beauty - Dwergmispel Groenblijvende Dwergmispel Coral Beauty
Cotoneaster radicans Eichholz - Dwergmispel
actie
Cotoneaster radicans Eichholz - Dwergmispel Dwergmispel Eichholz
Cotoneaster dammeri 'Mooncreeper' - Dwergmispel
actie
Cotoneaster dammeri 'Mooncreeper' - Dwergmispel Dwergmispel
Niet op voorraad 5.99
Cotoneaster dammeri 'Major' - Dwergmispel
actie
Cotoneaster dammeri 'Major' - Dwergmispel Dwergmispel

Een Cotoneaster Dammeri kopen bij Het Groene Paradijs

Bent u op zoek naar een goede bodembedekker voor in de tuin? Dan is het goed om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Het Groene Paradijs. We hebben een groot aantal verschillende tuinplanten voor u klaarstaan, waaronder ook de mooie Cotoneaster dammeri. Dit is een prachtige plant die het in elke tuin goed doet. Hij is winterhard, daarnaast ook bladhoudend in herfst en winter. Deze plant, die ook bekend is onder de naam Dwergmispel, kan enkele jaren doorgroeien en zo tot een mat worden waar overheen gelopen mag worden. Het is een makkelijke plant, aangezien deze geen onderhoud vereist.

Eenvoudig een Cotoneaster dammeri bestellen

De Dwergmispel is een plant die er het hele jaar door prachtig uitziet. Hij heeft in het voorjaar witte bloemetjes, in het najaar verschijnen er rode besjes. Neem gerust eens een kijkje bij de productpagina op deze website om te zien hoe dat er in het echt uitziet. Het is daarna heel eenvoudig om een Cotoneaster dammeri te kopen bij ons. We hebben het proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt, om er zo voor te zorgen dat u snel een mooie plant bij ons koopt. Dit dan ook nog eens tegen scherpe tarieven. Dit kunnen wij u rekenen doordat wij geen showroom hebben.

Meer weten over de Cotoneaster dammeri?

U kunt altijd even contact met ons opnemen indien u vragen heeft over de Cotoneaster dammeri. We zijn gespecialiseerd op het gebied van alle planten die wij verkopen en kunnen u dan ook zonder problemen meer vertellen over de vaste planten die wij in ons assortiment klaar hebben staan. We geven u advies over welke planten u het beste in uw tuin of huis neer kunt zetten en hoe deze verzorgd moeten worden. Zo kunt u heel lang van die mooie planten genieten!